001 - Escaperoom aglemeen
Grijze kliko's Waverveen nog vol; vuilniswagen verzakt

Grijze kliko's Waverveen nog vol; vuilniswagen verzakt


Geplaatst op: 16 januari 2023

Tientallen huishoudens in Waverveen zitten nog met een volle restafvalcontainer. Oorzaak: een verzakte vuilniswagen op de Proostdijerdwarsweg in Waverveen.

Maandagochtend moest de chauffeur van de vuilniswagen uitwijken voor een passerende automobilist op de Proostdijerdwarsweg in Waverveen. De wagen kwam in de berm terecht zakte weg en stond muurvast.

Lees ook: Weer dode schapen bij schapenhandelaar, dierenambulance flink geschrokken.

De wagen zelf weegt al heel wat kilo's maar met duizenden kilo's afval extra wordt het wegtakelen niet makkelijker. De weg werd afgesloten en een takelwagen is ter plekke om het gevaarte weer op de weg te krijgen.

De restafvalcontainers, ook wel grijze kliko genoemd, worden voorlopig nog niet geleegd. Of dat vandaag allemaal nog gaat lukken is niet bekend.


Laatst bewerkt op: 16 januari 2023 12:16

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grijze kliko's Waverveen nog vol; vuilniswagen verzakt

Tientallen huishoudens in Waverveen zitten nog met een volle restafvalcontainer. Oorzaak: een verzakte vuilniswagen op de Proostdijerdwarsweg in Waverveen. Maandagochtend moest de chauffeur van de vuilniswagen uitwijken voor een passerende automobilist op de Proostdijerdwarsweg in Waverveen. De wagen kwam in de berm terecht zakte weg en stond muurvast. Lees ook: Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: