Prijzenregen bij tweede ranking wedstrijd voor JuudsDanceCentre

Prijzenregen bij tweede ranking wedstrijd voor JuudsDanceCentre


Geplaatst op: 16 januari 2023

Zondag 15 januari was het al weer tijd voor de tweede ranking wedstrijd van WeKnowYouCanDance. Nu iedereen na de eerste ranking wedstrijd goed in de juiste leeftijdscategorie was ingedeeld, was het extra spannend wat er in deze ranking wedstrijd allemaal zou gaan gebeuren. Definition en X-Plosion mochten dit keer het spits afbijten in de eerste wedstrijd van die dag, in welke ook Sam en Saar hun solo’s en duo mochten laten zien. Zij lieten eerst hun solo’s zien en in het sterke wedstrijdveld hielden ze zich goed staande, helaas niet genoeg voor een plekje bij de eerste drie.

Definition was als tweede team aan de beurt en zij hadden er erg veel zin in om hun MammaMiamix te laten zien aan de compleet nieuwe jury, al was het voor deze dames wel wat vroeg op de ochtend. De formaties klopten, de draaien en sprongen gingen goed en met veel vrolijkheid brachten ze hun nummer. De muziek stond wat zacht, dus ze hadden zelf het idee dat hun choreo en enthousiasme niet goed over zou zijn gekomen, maar dat was nu aan de jury…Nou de jury voelden wel degelijk de energie en zag de juiste technieken dus werden zij dit keer beloond met een mooie tweede plaats.

De beurt was als allerlaatse aan X-Plosion in deze ronde, met hun energieke nummer BangBang brachten zij een hoop gezelligheid en was het publiek weer wakker geschud. De formaties stonden deze keer nog beter, iedereen op haar goede plek, op de juiste lijnen en aan energie ontbrak het ook niet. En ook al was de concurrentie nu nog meer en sterker dan bij de eerste ranking wedstrijd, net als de vorige wedstrijd behaalden zij een derde plaats.

Duo Sam en Saar mochten na hun groepsnummer hun duo dans presenteren op het podium. Met wat aanpassingen met betrekking tot hun partnerwerk zag hun choreo er nog beter uit dan de vorige wedstrijd. Alles liep goed in elkaar over en met veel inleving dansten ze hun routine. Dit heeft de jury dan ook beloond met een tweede plaats, gefeliciteerd meiden.

In wedstrijd twee was het de beurt aan D-Maniacs. Na een mooie solo van Julia, die helaas net buiten de prijzen viel, ging de groep zich opmaken voor hun groepsnummer. Hard getraind en gewerkt om lekker te kunnen genieten op dat podium net als in de lessen. De bewegingen werden goed afgemaakt en ze stonden er nu gewoon. Hun PowerBouncemix had ook echt power, vol enthousiasme, stoer maar wel vrolijk lieten ze hun choreo zien. Zij werden door de jury beloond met een tweede plaats.

D-Formation mocht de dag afsluiten in wedstrijd 3, met behoorlijk wat nieuwe teams ten opzichte van de vorige keer waren ze goed gemotiveerd. Hun MoveDivamix zag er strak en met de juiste uitstraling en energie uit, ze waren duidelijk aan het genieten, maar helaas was het voor de jury net niet voldoende voor een podiumplek. Toch hebben jullie ook super gedanst, volgende keer nemen jullie weer een beker mee naar huis.

Laatst bewerkt op: 16 januari 2023 12:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijzenregen bij tweede ranking wedstrijd voor JuudsDanceCentre

Zondag 15 januari was het al weer tijd voor de tweede ranking wedstrijd van WeKnowYouCanDance. Nu iedereen na de eerste ranking wedstrijd goed in de juiste leeftijdscategorie was ingedeeld, was het extra spannend wat er in deze ranking wedstrijd allemaal zou gaan gebeuren. Definition en X-Plosion mochten dit keer het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: