[VIDEO] Automobilist rijdt over motorrijder heen bij ongeluk Mijdrecht


Geplaatst op: 17 januari 2023

Een motorrijder is dinsdagochtend gewond geraakt bij een kettingbotsing op de N201 bij Mijdrecht. Hierbij is er een auto over de motorrijder heengereden, zegt een woordvoerder van de politie.

Vanwege de ernst van het ongeluk kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is daarna met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Lees ook: Auto glijdt het water in bij Baambrugge

Volgens de politie ontstond het ongeluk toen een automobilist op een andere auto botste in een file. De motorrijder werd daarbij geraakt en kwam vervolgens onder een derde auto terecht. De drie automobilisten die bij het ongeluk betroken waren zijn niet gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 09.00 net voor de afslag naar het industrieterrein van Mijdrecht. Door het ongeluk was de weg een tijdje afgesloten.

 Laatst bewerkt op: 17 januari 2023 13:09

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

[VIDEO] Automobilist rijdt over motorrijder heen bij ongeluk Mijdrecht

Een motorrijder is dinsdagochtend gewond geraakt bij een kettingbotsing op de N201 bij Mijdrecht. Hierbij is er een auto over de motorrijder heengereden, zegt een woordvoerder van de politie. Vanwege de ernst van het ongeluk kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is daarna met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: