001 - Escaperoom aglemeen
Auto glijdt het water in bij Baambrugge

Auto glijdt het water in bij Baambrugge


Geplaatst op: 17 januari 2023

In Baambrugge is dinsdagochtend een auto het water in gegleden. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, maar de bestuurder bleek al uit het voertuig.

Lees ook: N201 Mijdrecht dicht door ongeluk: motorrijder gewond.

Het ongeluk gebeurde op de Rijksstraatweg tussen Loenersloot en Baambrugge. De automobiliste raakte vermoedelijk door gladheid van de weg. Ze verloor de macht over het stuur en belandde in riviertje De Angstel. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, maar bij aankomst was de vrouw al uit het voertuig. Ze kwam met de schrik vrij. Een bergingsbedrijf heeft de wagen uit het water getakeld.

Zes jaar geleden raakte er op hetzelfde stukje weg een peperdure sportwagen te water. De auto met een prijskaartje van zeker 225.000 euro was een van de duurste auto's van de Duitse autofabrikant Audi.

 Laatst bewerkt op: 17 januari 2023 11:56

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto glijdt het water in bij Baambrugge

In Baambrugge is dinsdagochtend een auto het water in gegleden. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, maar de bestuurder bleek al uit het voertuig. Lees ook: N201 Mijdrecht dicht door ongeluk: motorrijder gewond. Het ongeluk gebeurde op de Rijksstraatweg tussen Loenersloot en Baambrugge. De automobiliste raakte vermoedelijk door gladheid van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: