N212 dicht door ernstig ongeluk met drie auto's en een aanhangwagen

N212 dicht door ernstig ongeluk met drie auto's en een aanhangwagen


Geplaatst op: 17 januari 2023

Een auto, twee bestelbusjes en een aanhangwagen zijn dinsdag rond 17.00 uur betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk op de N212 bij Kamerik. Er zouden meerdere gewonden zijn, waaronder een kind. Vanwege het ongeval is de weg volledig dicht tussen de Geerkade en de N401.

Lees ook: Automobilist rijdt over motorrijder heen bij ongeluk Mijdrecht

Hoeveel gewonden er precies is nog onbekend. Zeker één van de inzittenden raakte bekneld en is door de brandweer uit het voertuig geknipt en naar het ziekenhuis overgebracht. Politiewoordvoerder Hans Meuleman bevestigt dat het gaat om een kind. Hoe ernstig het slachtoffertje eraan toe is, is niet bekend. Voor het ongeval werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De ravage is groot. De weg werd volledig afgesloten. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

 
Laatst bewerkt op: 17 januari 2023 21:39

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

N212 dicht door ernstig ongeluk met drie auto's en een aanhangwagen

Een auto, twee bestelbusjes en een aanhangwagen zijn dinsdag rond 17.00 uur betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk op de N212 bij Kamerik. Er zouden meerdere gewonden zijn, waaronder een kind. Vanwege het ongeval is de weg volledig dicht tussen de Geerkade en de N401. Lees ook: Automobilist rijdt over Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: