001 -Family

Prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Geplaatst op: 6 juli 2011

In De Ronde Venen wordt in oktober voor het eerst de prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uitgereikt, de MVO-prijs. De prijs gaat naar de lokale ondernemer die het best presteert op het gebied van MVO en een voortrekkersrol vervult. Met de uitreiking van de prijs wil de gemeente Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen stimuleren en ondernemers die zich op dit gebied inspannen onder de aandacht brengen. Aanmelden voor de prijs kan tot uiterlijk 12 juli via www.mvoprijs.nl

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (of duurzaam ondernemen) is een stijl van ondernemen waarbij de ondernemer streeft naar goede financiële resultaten die op een maatschappelijk verantwoorde manier zijn behaald. De gemeente De Ronde Venen wil MVO en duurzaam ondernemen stimuleren. Dit gebeurt onder andere door bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact te brengen en door het onderwerp te agenderen bij economische en maatschappelijke platforms. Ook wil de gemeente lokale bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van MVO nadrukkelijk onder de aandacht brengen van bedrijfsleven en inwoners. Hun inspanningen verdienen waardering en wat de gemeente betreft ook navolging.

De MVO-prijs wordt georganiseerd door de gemeente De Ronde Venen in samenwerking met het centrum voor internationale samenwerking, COS Utrecht. De uitreiking vindt plaats tijdens het evenement ‘Duurzaam Ondernemen @ De Ronde Venen’, dat in het teken zal staan van duurzaam ondernemen.

Meer informatie over de prijs is te vinden op www.mvoprijs.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In De Ronde Venen wordt in oktober voor het eerst de prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uitgereikt, de MVO-prijs. De prijs gaat naar de lokale ondernemer die het best presteert op het gebied van MVO en een voortrekkersrol vervult. Met de uitreiking van de prijs wil de gemeente Maatschappelijk Verantwoord … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: