Passion zoekt naar zingende mannen

Passion zoekt naar zingende mannen


Geplaatst op: 18 januari 2023

Afgelopen zaterdag hebben we met ons Wereldmuziekkoor gezongen in Paradiso op de jaarlijkse korendag. Het bleek maar weer eens, dat we ons onderscheiden van alle andere , meestal popkoren, met ons gevarieerde repertoire uit verschillende hoeken van de wereld o.l.v. onze geweldige dirigent Hans van Rutten.

De adrenaline na zo’n optreden, het samen zingen en de enthousiaste reacties van het publiek sporen ons aan nog meer uit onszelf te halen. We gaan nu repeteren voor ons grote concert in november.

Ons koor bestaat uit 17 vrouwen en 6 mannen. De mannen zouden graag versterking hebben. Je bent van harte welkom om eens een maandagavond mee te komen zingen. Te voelen en horen of je bij onze club wil horen.

We repeteren iedere maandag in de Scheg te Uithoorn van 20 tot 22.30 uur. Wil je meer informatie over ons koor kijk dan eens op onze website www.passionkoor.nl of bel het secretariaat 0644731309.

We zien en horen je graag


Laatst bewerkt op: 18 januari 2023 09:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Passion zoekt naar zingende mannen

Afgelopen zaterdag hebben we met ons Wereldmuziekkoor gezongen in Paradiso op de jaarlijkse korendag. Het bleek maar weer eens, dat we ons onderscheiden van alle andere , meestal popkoren, met ons gevarieerde repertoire uit verschillende hoeken van de wereld o.l.v. onze geweldige dirigent Hans van Rutten. De adrenaline na zo’n … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: