001 -Family
Kom dit voorjaar Tekenen en Schilderen bij Atelier de Kromme Mijdrecht 

Kom dit voorjaar Tekenen en Schilderen bij Atelier de Kromme Mijdrecht 


Geplaatst op: 22 januari 2023

Ervaring is niet nodig! Half februari start het voorjaar-blok en kan er weer worden getekend en geschilderd door jong en oud bij Atelier de Kromme Mijdrecht. Een blok van 10 lessen waarin je lekker creatief aan de slag gaat onder leiding van een ervaren docent. Het is mogelijk om een gratis proefles te volgen, om te ervaren of het iets voor jou is. 


Voor volwassenen: 

Dit seizoen staan er geen thema’s meer op het programma. Daardoor zijn nieuwe deelnemers niet beperkt tot 1 bepaald dagdeel, als ze bijvoorbeeld specifiek portret willen leren tekenen, landschappen schilderen of een aquarel maken, etc. Voor de vaste leden is er ook meer uitdaging om te werken aan een breder scala van onderwerpen, al dan niet geïnspireerd door de docent. Op de website vind je informatie over de specifieke vaardigheden en creatieve voorkeuren van de docenten. Op die manier kun je vooraf zien waarbij hij of zij jou goed kan begeleiden. In les 1 vraagt de docent aan alle deelnemers wat zij graag willen leren en wordt het onderwerp van de komende lessen voor de groep met elkaar besproken. Natuurlijk kan je ook je eigen onderwerp kiezen. De docent zal je in beide gevallen zo goed mogelijk begeleiden. Er zijn nog enkele dagdelen beschikbaar, schrijf je in via onze website of vraag een proefles aan! 


Tip: Vijdagmiddag 13:30-15:45 lessen van Jennifer Hutter 

Jennifer is een zeer ervaren docent, die beginnende maar ook ervaren cursisten en leden begeleidt. Elke 2 weken behandelt zij ter inleiding van de les het werk van een bekende schilder ter inspiratie. Ze vertelt over de achtergrond van de kunstenaar en laat foto’s zien van zijn of haar werk. Ze neemt hiervoor vaak een thema dat momenteel wordt geëxposeerd in een van de musea. Is er een kunstenaar waar je iets meer van wil weten? Geef het aan in de eerste les, dan komt Jennifer er vast in een van de komende lessen op terug! Natuurlijk is er altijd de ruimte om je eigen creativiteit te ontwikkelen. Qua materiaal keuze ben je vrij: Vaak werken onze cursisten met acrylverf maar Jennifer kan je ook begeleiden met aquarel of andere materialen. 


Ook voor de jeugd: 

Ben je gek op tekenen en/of schilderen dan kun je bij AKM terecht voor het volgen van lessen op de woensdagmiddag (basisschool jeugd v.a. 8 jaar) of vrijdagmiddag (v.a. 12 jaar).


Workshops:

Dit voorjaar staan er ook nog 2 leuke workshops in de agenda: 

Zaterdag 4 maart 9:30 - 12:00 Workshop voor Ouder & Kind

Samen ben je creatief bezig met tekenen en schilderen en werk je aan een mooie creatie. Thema dieren! De docent, Moniek van Dijk, zorgt dat alle materialen aanwezig zijn. De ouder kan uiteraard ook een verzorger of grootouder zijn. Voor ouders met 1 of 2 kinderen (vanaf 8 jaar) Kosten: € 30.00 ouder met 1 kind of € 40.00 ouder met 2 kinderen. 

Zaterdag 15 april 9:30 - 12:00 Schilderij voor aan de muur in twee en half uur. Trek je verf outfit aan en maak zelf met acrylverf een schilderij voor aan de muur in twee en half uur. De docent, Moniek van Dijk, zorgt voor alle materialen. Er zijn leuke voorbeelden ter inspiratie. Natuurlijk is er ruimte voor eigen creatieve inbreng. Kosten: €25.00 pp


Locatie: Atelier de Kromme Mijdrecht - Gebouw Trekvogel - Karekiet 49 - Mijdrecht 

Inschrijven en informatie: www.atelierdekrommemijdrecht.nl 

email: leden@atelierdekrommemijdrecht.nl
Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom dit voorjaar Tekenen en Schilderen bij Atelier de Kromme Mijdrecht 

Ervaring is niet nodig! Half februari start het voorjaar-blok en kan er weer worden getekend en geschilderd door jong en oud bij Atelier de Kromme Mijdrecht. Een blok van 10 lessen waarin je lekker creatief aan de slag gaat onder leiding van een ervaren docent. Het is mogelijk om een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: