001 - Escaperoom aglemeen
Fantastische dag voor senioren gemeente Aalsmeer

Fantastische dag voor senioren gemeente Aalsmeer


Geplaatst op: 23 januari 2023

Zaterdag 21 januari hebben de bewoners van Nobelhof en Boerhaavehof in Kudelstaart en Zorgcentrum Aelsmeer een fantastische dag ervaren.

Onder het genot van een drankje en een soepje vanuit de Tuck Truck werden de bewoners getrakteerd met een optreden van het vrolijke koor Effe-anders. De Nederlandstalige liedjes toverde glimlachen op de gezichten en er werd meegezongen, meegeklapt en meegedeind. Zelfs een polonaise werd gelopen met rolstoel, rollator en wandelstok. Na afloop kregen alle bewoners een plantje, droogboeket en een prachtige roos mee. Het was een dankbaar feestje waar nog lang over zal worden nagepraat.

Met heel veel plezier is dit aangeboden door de Aalsmeerse bedrijven Van Vliet Containers, The Parfum Flower Company, OZ Planten en een bijdrage van de Dutch Flower Foundation. Bedankt ook Gro-up buurtwerk Aalsmeer voor het faciliteren van de locatie Place2Bieb in Kudelstaart.

Een geslaagde positieve vrolijke start van het nieuwe jaar!Laatst bewerkt op: 23 januari 2023 07:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fantastische dag voor senioren gemeente Aalsmeer

Zaterdag 21 januari hebben de bewoners van Nobelhof en Boerhaavehof in Kudelstaart en Zorgcentrum Aelsmeer een fantastische dag ervaren. Onder het genot van een drankje en een soepje vanuit de Tuck Truck werden de bewoners getrakteerd met een optreden van het vrolijke koor Effe-anders. De Nederlandstalige liedjes toverde glimlachen op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: