001 - Week van de ontmoeting
Bestuurswisseling bij sv Argon

Bestuurswisseling bij sv Argon


Geplaatst op: 23 januari 2023

Tijdens de Algemene Leden vergadering van 19 januari zijn er grote wijzigingen doorgevoerd in het bestuur van sv Argon.

Het zittende bestuur had al lange tijd te kampen met het wegvallen van bestuursleden en ondanks alle verwoede pogingen om die opengevallen posities weer te bemannen slaagde men daar niet in.

Om tot die oplossing te komen is een aantal maanden geleden een task force opgericht, die zich op de achtergrond bezig gehouden heeft met het zoeken en vinden van geschikte kandidaten om plaats te nemen in een nieuw te vormen bestuur. Daar zijn ze wonderwel in geslaagd met als gevolg dat op de ALV aan de leden kon worden voorgesteld om acht nieuwe bestuursleden te aanvaarden.

De leden accepteerden de voordracht waardoor het bestuur van de sv Argon vanaf nu gevormd wordt door: Michiel van Aken (voorzitter), Wido de Jong (secretaris), Fred Eindhoven (penningmeester), Roel Langelaar (veld- en zaalvoetbal), Wouter van Roijen (basketball), Marco Bakker (commerciële zaken), Abe van Nieuwkerk (technische zaken) en Martin Visser (facilitaire zaken).

De aftredende bestuursleden James Augustin en Anton van Dijk werden bij hun vertrek benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging, terwijl voorzitter Ton Goedemoed (12 jaar in deze functie actief) en secretaris Peter Berger (maar liefst 15 jaar in deze functie actief) tot Erelid werden benoemd.

Bij monde van de nieuwe voorzitter Michiel van Aken maakte het nieuwe bestuur bekend dat het zich ten doel heeft gesteld om binnen 100 dagen een beleidsplan te presenteren en hun visie kenbaar te maken tijdens een ALV die in mei zal worden vastgesteld.


Laatst bewerkt op: 23 januari 2023 07:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bestuurswisseling bij sv Argon

Tijdens de Algemene Leden vergadering van 19 januari zijn er grote wijzigingen doorgevoerd in het bestuur van sv Argon. Het zittende bestuur had al lange tijd te kampen met het wegvallen van bestuursleden en ondanks alle verwoede pogingen om die opengevallen posities weer te bemannen slaagde men daar niet in. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: