001 - Tuimarkt
Slaapcoach bij Mama Lokalen

Slaapcoach bij Mama Lokalen


Geplaatst op: 23 januari 2023

Vrijdagochtend 3 februari (Mama Lokaal Mijdrecht) en woensdagochtend 15 februari (Mama Lokaal Abcoude) organiseert Ouders Lokaal voor de allerkleinsten en hun mama's (en papa's) een inspirerend kopje koffie. Deze ochtenden schuift Marinka Huijser van Grootse Dromen aan tijdens de koffie. Zij zal (terwijl de kinderen lekker spelen of op schoot zitten) het slapen van je kind(eren) centraal zetten. Er is volop gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen.

 

Slaapt je kleintje niet lekker? Is het lastig ritme te krijgen? Zijn de nachten onderbroken of is er onrust? Je kunt hier op een liefdevolle, responsieve manier aan werken. Om je kleintje weer lekker te laten slapen, stoorzenders in balans te krijgen en vooral een blije baby, dreumes of peuter te laten zijn, heb je geen tranen nodig. Marinka kijkt naar alle factoren die spelen rondom het slapen, dus vooral ook verder dan ‘alleen het slapen zelf’. En ze geeft je de handvatten om rust te krijgen, zonder eerst op je tandvlees te hoeven lopen. Het is geen slaaptrainen, maar slaapvormen met een dosis ‘sleepteaching’. Want als jij weet hoe het slapen werkt en wat je onderweg kunt verwachten en doen, dan kun je zelf achter het stuur zitten. Ofwel: je eigen coach worden. Kom je gezellig langs met je kleine?

Over Mama Lokaal

Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude of Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend (in Abcoude) en vrijdagochtend (in Mijdrecht) tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups en downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kun je mailen aan info@ouderslokaal.nl


Laatst bewerkt op: 23 januari 2023 09:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Slaapcoach bij Mama Lokalen

Vrijdagochtend 3 februari (Mama Lokaal Mijdrecht) en woensdagochtend 15 februari (Mama Lokaal Abcoude) organiseert Ouders Lokaal voor de allerkleinsten en hun mama's (en papa's) een inspirerend kopje koffie. Deze ochtenden schuift Marinka Huijser van Grootse Dromen aan tijdens de koffie. Zij zal (terwijl de kinderen lekker spelen of op schoot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: