001 - Escaperoom aglemeen
Platina bruidspaar Abrahams

Platina bruidspaar Abrahams


Geplaatst op: 24 januari 2023

Op 10 januari 1953 trad het echtpaar Abrahams in het huwelijk. Nu, 70 jaar later, omschrijven zij dit huwelijk als “een gezellig leven vol leuke zomerse vakanties met hun zes kinderen in Egmond aan Zee.”

De teller staat inmiddels op 40 gezinsleden. Alle schoonkinderen zijn hun kinderen. Iedereen hoort bij het gezin. En met dat hele gezin vierde het echtpaar Abrahams hun platina huwelijksjubileum in Het Rechthuis. Daar werden ze enorm verwend door hun kinderen, klein- en achter- en achterachterkleinkinderen. Hun oudste kind is 70 jaar, het oudste kleinkind 40 jaar.

De bruidegom was vroeger diamantslijper, zijn vrouw verzorgde de kinderen. Zij deden alles zelf, en vooral samen. Nu krijgt het echtpaar hulp en gezellige bezoekjes van hun gezin. Daarmee rooien ze het samen nog prima. Burgemeester Pieter Heiliegers heeft het bruidspaar in Het Hoge Heem opgezocht. Hij gaf hun een zilveren insigne, een grote bos bloemen en een door hem persoonlijk geschreven kaart.Laatst bewerkt op: 25 januari 2023 11:35

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Platina bruidspaar Abrahams

Op 10 januari 1953 trad het echtpaar Abrahams in het huwelijk. Nu, 70 jaar later, omschrijven zij dit huwelijk als “een gezellig leven vol leuke zomerse vakanties met hun zes kinderen in Egmond aan Zee.” De teller staat inmiddels op 40 gezinsleden. Alle schoonkinderen zijn hun kinderen. Iedereen hoort bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: