001 -Family
Line-up AJOC Festival compleet

Line-up AJOC Festival compleet


Geplaatst op: 27 januari 2023

Op 16-17 en 18 juni 2023 is het zover: AJOC Festival barst los! De organisatie heeft inmiddels de volledige line-up compleet, vol met hits, gezelligheid en vrolijke meezingers; het dak gaat van de tent!

Het festival wordt op 16 juni geopend met de Foutste hits van je radio: Q-Music de foute party. Op zaterdagavond staan de energieke raddraaiers van Rave van Fortuin op het podium, dat wordt geheid confetti in je bier! Het gehele weekend is het gegarandeerd feest met de plaatjes van huis DJ Menzoo. Verder zing je mee met onder andere Daredevils, René Karst en Starstruck. Om het weekend in stijl af te sluiten heeft de organisatie Mooi Wark weten te strikken en dat vinden zij machtig mooi!

De laatste festivaldag staat als vanouds in het teken van gezelligheid met een veelzijdig buitenprogramma voor de hele familie. Binnen op het podium zing je mee met Monique Smit en YouTube-ers BENR.

Kijk voor het gehele programma en ticketverkoop op de socials en ajocfestival.nl. De Early Bird en reguliere tickets gaan op 1 februari in de verkoop. Wees er snel bij, want de Blind-tickets waren binnen een klein uur uitverkocht.


Laatst bewerkt op: 27 januari 2023 16:47

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Line-up AJOC Festival compleet

Op 16-17 en 18 juni 2023 is het zover: AJOC Festival barst los! De organisatie heeft inmiddels de volledige line-up compleet, vol met hits, gezelligheid en vrolijke meezingers; het dak gaat van de tent! Het festival wordt op 16 juni geopend met de Foutste hits van je radio: Q-Music de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: