VLC

Unieke loterij met Herman Brood-Jeep voor Ride for the Roses


Geplaatst op: 6 juli 2011

Aalsmeer - Stevaco Vastgoed in Amsterdam en Alfa Accountants en Adviseurs in Aalsmeer haken op originele wijze in op de Ride for the Roses. Voor de veertiende editie van het evenement, op zondag 4 september in Aalsmeer, hebben de bedrijven een loterij georganiseerd. De hoofdprijs is een authentieke Willy's Jeep uit 1978, beschilderd door Herman Brood. In de weken tot aan de start van de Ride willen Stevaco Vastgoed en Alfa loten aan de man brengen à 25 euro per stuk. De opbrengst is in zijn geheel bestemd voor het goede doel, KWF Kankerbestrijding.

Stevaco Vastgoed is klant bij het kantoor in Aalsmeer. "Roy Vork, directeur van Alfa in Aalsmeer, vroeg mij of ik hem wilde sponsoren tijdens de Ride for the Roses. We proberen eenmaal per jaar iets te doen voor het goede doel, dus zijn verzoek kwam goed uit. Meteen legde ik de link met de beschilderde Jeep die ik nog in mijn bezit had. Die zag ik een keer staan bij mijn autodealer. Ik heb de Jeep gekocht met het idee er nog eens iets mee te gaan doen voor een goed doel als dit", legt Stefan Eveleens van Stevaco Vastgoed het ontstaan van het idee uit. Met zijn bedrijf is hij actief in woningen, winkels en bedrijfsobjecten in groot-Amsterdam en daarbuiten.
De Jeep is ooit compleet beschilderd door kunstschilder Herman Brood, die in zijn hoogtij-jaren als kunstenaar ook auto's onder handen nam. Het is een authentieke Willy's Jeep DJ-5 uit 1978. De DJ-5 is weer gebaseerd op de bekende Willy's MA, die door het Amerikaanse leger werd ingezet in de Tweede Wereldoorlog. Net als zijn voorganger staat ook de Willy's DJ-5 bekend om zijn grote betrouwbaarheid. Stefan Eveleens: "De auto verkeert in rijdende staat. Er zit zelfs nog APK op. Omdat de Jeep meer dan 25 jaar oud is, hoeft de winnaar er ook geen wegenbelasting over te betalen!"
De exacte waarde is niet bekend, maar andere Willy's Jeeps die ook door Herman Brood zijn beschilderd hebben al voor bedragen tussen 10.000 en 20.000 euro te koop gestaan.
Alfa heeft de coördinatie van de loterij op zich genomen. Directeur Roy Vork: "Het is een heel leuk initiatief van Stevaco om op deze manier te sponsoren. We hebben inmiddels loten laten drukken. Die worden de komende weken verkocht voor 25 euro per stuk. Iedereen kan een lot kopen om kans te maken op het unieke rijdende kunstwerk." De loten zijn te koop via het kantoor van Alfa in Aalsmeer, gevestigd aan de Witteweg 3 (telefoon 0297 320 960). Ook kan gemaild worden naar aalsmeeradministratie@alfa-accountants.nl. De trekking wordt verricht op 9 september door notaris Buma van Buma Algera Notariaat in Amsterdam.

Alfa Accountants en Adviseurs is een adviesorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Alfa is voor haar klanten een partner in het ondernemerschap. Met 31 vestigingen is Alfa thuis in iedere regio. Ruim 800 medewerkers beschikken over de deskundigheid, kennis en het inzicht om in te spelen op de behoeftes van de ondernemer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Unieke loterij met Herman Brood-Jeep voor Ride for the Roses

Aalsmeer - Stevaco Vastgoed in Amsterdam en Alfa Accountants en Adviseurs in Aalsmeer haken op originele wijze in op de Ride for the Roses. Voor de veertiende editie van het evenement, op zondag 4 september in Aalsmeer, hebben de bedrijven een loterij georganiseerd. De hoofdprijs is een authentieke Willy's Jeep … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: