001 -Family
Straattheaterfestival op zaterdag 17 juni 2023

Straattheaterfestival op zaterdag 17 juni 2023


Geplaatst op: 26 januari 2023

De eerste vergadering is geweest en dus de eerste voorbereidingen voor het komende straattheaterfestival zijn alweer in volle gang. Zet het alvast in uw agenda: Op zaterdag 17 juni 2023 komt er weer een straattheaterfestival met lokale, nationale en internationale artiesten die het centrum van Mijdrecht weer veel gezelligheid en vertier gaan brengen. Het straattheaterfestival wordt inmiddels voor de 29ste keer in het centrum van Mijdrecht gehouden en wordt ieder jaar door veel mensen bezocht. Er worden optredens verzorgt in verschillende culturele disciplines zoals dans, zang, acrobatiek, kunst etc. Een dag vol verwondering, humor en veel gezelligheid met elkaar.

De commissie doet hierbij een oproep aan lokale artiesten die aan het festival deel willen nemen. Zij kunnen contact opnemen met info@straattheaterdrv.nl


Laatst bewerkt op: 26 januari 2023 19:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Straattheaterfestival op zaterdag 17 juni 2023

De eerste vergadering is geweest en dus de eerste voorbereidingen voor het komende straattheaterfestival zijn alweer in volle gang. Zet het alvast in uw agenda: Op zaterdag 17 juni 2023 komt er weer een straattheaterfestival met lokale, nationale en internationale artiesten die het centrum van Mijdrecht weer veel gezelligheid en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: