Atlantis A2 verliest van Vinken A1

Geplaatst op: 30 januari 2023

Zaterdag 28 januari mocht de door Paans Koek gesponsorde Atlantis A2 thuis de wedstrijd tegen Vinken A1 spelen. Een wedstrijd tussen Atlantis en De Vinken zorgt altijd voor veel publiek, ook nu zat de tribune gezellig vol! Vinken A1 staat op dit moment 3de in de poule en Atlantis 4de. Het beloofde een spannende wedstrijd in Mijdrecht te worden. Beide teams gingen fanatiek van start. Na een snelle score van De Vinken wist ook Atlantis te scoren. De Vinken wisten daarna uit te lopen tot een voorsprong van 1-4. Atlantis wist door mooie aanvallen van beide vakken terug te komen tot 3-4. De Vinken gooide er toen een tandje bovenop en dat was voor Atlantis moeilijk om bij te houden. Met een 4-7 gingen de teams de rust in. In de 2de helft hadden de dames van Atlantis het moeilijk. Er waren mooie aanvallen met goede passes en kansen maar helaas kwam het team niet meer tot scoren terwijl de teller bij De Vinken bleef lopen. Met een eindstand van 4-15 voor De Vinken waren de verhoudingen vandaag helaas duidelijk. De Vinken schuiven door in de poule naar boven en de dames van Atlantis A2 staan in het midden van de poule en kijken uit naar de volgende wedstrijd.

Zaterdag 28 januari mocht de door Paans Koek gesponsorde Atlantis A2 thuis de wedstrijd tegen Vinken A1 spelen. Een wedstrijd tussen Atlantis en De Vinken zorgt altijd voor veel publiek, ook nu zat de tribune gezellig vol! Vinken A1 staat op dit moment 3de in de poule en Atlantis 4de. … Lees meer »