001 - Escaperoom aglemeen
Inschrijvingen voor Club Cultuur geopend!

Inschrijvingen voor Club Cultuur geopend!


Geplaatst op: 1 februari 2023

In maart en april zijn er activiteiten voor kinderen op de basisscholen van Aalsmeer en Kudelstaart, na schooltijd. Dit aanbod van kennismakingsonderwijs voor basisschoolleerlingen (onderbouw, middenbouw en bovenbouw) in de naschoolse tijd, wordt georganiseerd door Cultuurpunt Aalsmeer.

Kennismaken met cultuur

Cultuurpunt Aalsmeer organiseert onder de naam Club Cultuur dit seizoen tekenlessen, schilderen, recyclen met jeans, radio maken en acteerlessen voor kinderen in de naschoolse tijd. Club Cultuur is het project met korte en betaalbare kennismakingscursussen van lokale kunstenaars, professionele docenten en kunstinstellingen. Ontdekken en plezier maken staan voorop. De inschrijving is geopend! De activiteiten beginnen de eerste week van maart. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving met het inschrijfformulier bij de cursusblokken op de website.

Radio & Podcast

Cultuurverbinder en combinatiefunctionaris cultuur, Boaz Blomberg, die deel uitmaakt van het team van het Cultuurpunt Aalsmeer, laat kinderen en jongeren onderschools kennismaken met kunst en cultuur en verbindt dit met activiteiten na school. Maandagavond was hij in de uitzending Uur van Puur bij Radio Aalsmeer, waar hij vertelde over Club Cultuur. Hier gaat ook een van de Club Cultuur cursussen plaatsvinden onder de naam “Radioactief”, podcast en radiomaken voor kinderen. De uitzending van 30-01 is terug te luisteren via Radio Aalsmeer. https://radioaalsmeer.nl/programma/uur-van-puurLaatst bewerkt op: 31 januari 2023 15:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijvingen voor Club Cultuur geopend!

In maart en april zijn er activiteiten voor kinderen op de basisscholen van Aalsmeer en Kudelstaart, na schooltijd. Dit aanbod van kennismakingsonderwijs voor basisschoolleerlingen (onderbouw, middenbouw en bovenbouw) in de naschoolse tijd, wordt georganiseerd door Cultuurpunt Aalsmeer. Kennismaken met cultuur Cultuurpunt Aalsmeer organiseert onder de naam Club Cultuur dit seizoen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: