Meer en betere plek om fietsen te parkeren

Meer en betere plek om fietsen te parkeren


Geplaatst op: 31 januari 2023

Het zal de bezoeker van het centrum van Mijdrecht niet zijn ontgaan. Op verschillende plekken in het centrum zijn nieuwe fietsenstallingen geplaatst. De kans op beschadiging van de fiets is met deze klemmen kleiner en de fiets kan makkelijker worden vastgezet met een extra slot. Komende tijd worden op meerdere plekken in de gemeente tientallen fietsklemmen vervangen en worden er extra geplaatst.

De gemeente De Ronde Venen vindt fietsen erg belangrijk. Het is een gezonde en duurzame manier van vervoer en binnen de dorpen vaak sneller dan de auto. Om het fietsen aantrekkelijker en veiliger te maken is onder andere het afgelopen najaar het fietspad langs de Constructieweg aangelegd. Ook wordt in het voorjaar een fietsrotonde aangelegd op de kruising Prinses Margrietlaan-Ambachtsherensingel.

Om fietsen te stimuleren is het ook belangrijk om voldoende plekken te hebben waar de fiets goed en veilig gestald kan worden. Hier wordt nu een eerste stap mee gezet. Oude fietsklemmen worden vervangen voor de nieuwe standaard. De nieuwe fietsklem komt op verschillende plekken in het centrum van Mijdrecht. Ook wordt het aantal flink uitgebreid.
De komende tijd worden fietsklemmen ook vervangen en uitgebreid op verschillende andere plekken in de gemeente. Er komen onder andere meer en nieuwe klemmen bij winkelcentrum Adelhof, bij verschillende bushaltes en bij de bibliotheek in Mijdrecht.Laatst bewerkt op: 31 januari 2023 16:06

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meer en betere plek om fietsen te parkeren

Het zal de bezoeker van het centrum van Mijdrecht niet zijn ontgaan. Op verschillende plekken in het centrum zijn nieuwe fietsenstallingen geplaatst. De kans op beschadiging van de fiets is met deze klemmen kleiner en de fiets kan makkelijker worden vastgezet met een extra slot. Komende tijd worden op meerdere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: