001 -Family
Tweede uitzending ‘Aalsmeer Actueel’ op Radio Aalsmeer

Tweede uitzending ‘Aalsmeer Actueel’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 31 januari 2023

Radio Aalsmeer is in januari gestart met de herstart van het actualiteitenprogramma ‘Aalsmeer Actueel’. De omroep wil graag het nieuwsprogramma nieuw leven inblazen. De tweede proefuitzending wordt zaterdag 4 februari tussen 13.00 en 14.00 uur gemaakt door een enthousiast team dat onlangs enige uitbreiding heeft gehad, maar nog altijd mensen kan gebruiken. Interesse om mee te helpen? Mail dan naar info@radioaalsmeer.nl. Deze maand zijn Arjen Vos en Sven Muller de forumleden die hun Aalsmeerse nieuws zullen delen. Daarna zal uitgebreid ingegaan worden op alle perikelen rondom het Spoorlijnpad. Tenslotte zal Tjeerd Veninga zijn eerste radiocolumn live voordragen. Het onderwerp zal stikstof zijn.

EchtWel over dyslexie

Wat is dyslexie? Deze moeilijke vraag gaan ze beantwoorden bij het kinderprogramma 'EchtWel' op donderdag 2 februari om 19.00 uur. Speciaal daarover komt Leoniek Janssen-Steenberg, kinder- en dyslexiecoach, naar de studio om alles uit te leggen. 'EchtWel' is een programma, speciaal voor kinderen en jongeren. Om de juiste vragen te stellen, krijgen programmamakers Esther Sparnaaij en Sem van Hest deze uitzending hulp van sidekicks Yfke (9) en Linde (12). Oegandese Lucille Kazibari bij ‘Door de Mangel’ Afgelopen maandag was de Surinaamse Denice Kingswijk de 373e gast. Zij vertelde dat zij als 6-jarige moest vluchten uit haar geboortedorp en 5 jaar in een vluchtelingenkamp te hebben geleefd. Toen zij 11 jaar was kwam zij in Nederland. “Dat was best wel even wennen, vooral het weer en het binnen moeten leven”. Ze woont nu alweer 13 jaar naar volle tevredenheid in Kudelstaart met haar drie kinderen. Ook Denice ging op zoek naar een gast. De Oegandese Lucille Kazibari komt maandag 6 februari om 19.00 uur naar de Aalsmeerse talkshow. “Ze heeft veel meegemaakt en zet zich in voor de Oegandese gemeenschap in Nederland. Ik denk dat we veel van haar kracht en toewijding kunnen leren. Ik zou graag willen weten wat haar toekomstplannen zijn.”

Feest bij de ‘Mark en Eric Show’

Aanstaande vrijdag 3 februari een volle bezetting in de 'Mark en Eric Show', want Mark, Eric en Kees openen het weekend op radio en tv. In de vorige uitzending kwamen de organisatoren van Club N op bezoek. Met twee bomvolle edities van hun feest kunnen we wel spreken van een succes in Aalsmeer. Vrijdag vanaf 20:00 uur ontvangen de mannen een heuse prins. Prins Richard den Eerste hoopt dan toch eindelijk zijn eerste carnavalsoptocht mee te gaan maken. Ook kijken ze vooruit naar de wintereditie van het populaire 40- toernooi. Tussendoor heerlijke muziek en ze zijn benieuwd hoe Mark het had op zijn reis.

Lokale politiek bij ‘RAP’

Woensdag 8 februari om 19.00 uur ontvangen de 'Radio Aalsmeer Politiek' programmamakers Joop Kok en Sem van Hest vertegenwoordigers van, hopelijk, VVVD, D66 en GroenLinks. Actuele politieke zaken zullen besproken worden, terugblik op de laatste raadsvergadering en ook ontwikkelingen uit Kudelstaart.


Laatst bewerkt op: 31 januari 2023 18:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweede uitzending ‘Aalsmeer Actueel’ op Radio Aalsmeer

Radio Aalsmeer is in januari gestart met de herstart van het actualiteitenprogramma ‘Aalsmeer Actueel’. De omroep wil graag het nieuwsprogramma nieuw leven inblazen. De tweede proefuitzending wordt zaterdag 4 februari tussen 13.00 en 14.00 uur gemaakt door een enthousiast team dat onlangs enige uitbreiding heeft gehad, maar nog altijd mensen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: