Inbrekers slaan toe tijdens WK wedstrijd


Geplaatst op: 2 februari 2023

Als bijna heel Nederland aan de buis gekluisterd zit voor de WK-voetbalwedstrijd Nederland - VS, slaan twee inbrekers hun slag bij een woning aan de Korenerf in Abcoude.

Lees ook: Dieven stelen voor 10.000 euro aan koper in Mijdrecht

Op bewakingsbeelden is te zien hoe de twee inbrekers eerst de omgeving verkennen. Eén van hen belt aan bij de voordeur om te kijken of er een reactie komt. Daarbij wordt hij goed vastgelegd door de camera van de videodeurbel.

Ook is te zien hoe één van de mannen in de achtertuin met een tuinstoel de beveiligingscamera wegdraait. Daarna hebben ze een gat in de ruit van de achterdeur gemaakt en zijn ze het huis binnengegaan.

Ravage

Eenmaal binnen hebben de inbrekers het hele huis overhoop gehaald. Ze hebben flink wat horloges en oorbellen buitgemaakt. Ook is er een bedrag aan contant geld verdwenen.

88efa8a5-6240-37d1-a1f2-8644c21836ac_1675321767.jpg

Tips

Herkent u de inbreker bij de voordeur of misschien wel beiden? Met tips over deze mannen kunt u terecht bij de tiplijn: 0800 - 6070 o bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.Laatst bewerkt op: 2 februari 2023 08:11

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbrekers slaan toe tijdens WK wedstrijd

Als bijna heel Nederland aan de buis gekluisterd zit voor de WK-voetbalwedstrijd Nederland - VS, slaan twee inbrekers hun slag bij een woning aan de Korenerf in Abcoude. Lees ook: Dieven stelen voor 10.000 euro aan koper in Mijdrecht Op bewakingsbeelden is te zien hoe de twee inbrekers eerst de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: