Waterwijk en CSW in evenwicht

Geplaatst op: 6 februari 2023

In een matig duel heeft CSW op bezoek bij Waterwijk 2 kostbare punten verspeeld. Beide ploegen verdienden ook niet meer en daarom was de 2-2 eindstand een terechte uitslag.

De eerste kansen waren voor de thuisploeg en mocht CSW van geluk spreken dat het niet op een vroege achterstand werd gezet. Tot tweemaal toe kreeg Waterwijk een vrije schietkans vanaf de rand zestienmeter maar de bal ging beide keren naast het doel van doelman Rahim Gok. Het spel golfde daarna wat heen en weer zonder dat beide ploegen echt gevaarlijk konden worden. Na een slordigheidje achterin bij Waterwijk kreeg CSW een enorme kans om de score te openen. Berry Kramer bood Dennis Prange een unieke kans maar de inzet van Prange verdween naast het doel. Nog voor rust werd CSW op 1-0 achterstand gezet. Een aanvaller van Waterwijk werd naar de grond gewerkt en de toegekende strafschop werd feilloos binnengeschoten. CSW kreeg hierna nog een prima kans toen Matt Veerhuis de bal breed lag op Sven v.d. Horst die vervolgens de bal hoog over het doel schoot.

Na rust kwam CSW al snel terug in de wedstrijd. Na een overtreding binnen de zestienmeter kreeg ook CSW een strafschop toegekend. Stefan Tichelaar schaarde zich achter de bal en liet de doelman van Waterwijk kansloos. Nog geen 10 minuten later kwam de ploeg uit Wilnis op een 1-2 voorsprong. Na een voorzet van Kramer kwam de doelman van Waterwijk te laat uit zijn doel waardoor Tichelaar met een bekeken lob de bal in het doel deponeerde. Lang mocht CSW hier niet van genieten want 10 minuten later viel alweer de gelijkmaker. Bij een lage voorzet vanaf rechts werd de bal verlengd en bij de tweede paal hard ingeschoten. Beide ploegen gingen hierna nog op zoek naar de winst maar echte grote kansen bleven uit waardoor dit duel terecht geen winnaar opleverde.

Laatst bewerkt op: 6 februari 2023 06:46

In een matig duel heeft CSW op bezoek bij Waterwijk 2 kostbare punten verspeeld. Beide ploegen verdienden ook niet meer en daarom was de 2-2 eindstand een terechte uitslag.   De eerste kansen waren voor de thuisploeg en mocht CSW van geluk spreken dat het niet op een vroege achterstand … Lees meer »