DELTA gaat glasvezel aanleggen in Abcoude

DELTA gaat glasvezel aanleggen in Abcoude


Geplaatst op: 6 februari 2023

Goed nieuws! Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk deze zomer met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Abcoude. Nog geen glasvezelabonnement afgesloten? Je krijgt nog tot en met 15 maart 2023 om zonder aansluitkosten een abonnement af te sluiten.

Inzet van supporters en lokale partijen onmisbaar

Sonja Jansma, projectleider bij DELTA Netwerk: “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Dank aan iedereen die zich hier voor ingezet heeft. De extra activiteiten in de laatste twee weken hebben er voor gezorgd dat er een mooie eindsprint zichtbaar is in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!

Iedereen een glasvezelaansluiting

De inwoners in Abcoude die in aanmerking komen voor glasvezel, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en de vervolgstappen. De eerste zichtbare vervolgstap is dat we in de betreffende woningen samen met de bewoners bepalen waar de glasvezelaansluiting in huis moet worden geplaatst. Ook bewoners die (nog) geen glasvezelabonnement hebben afgesloten worden benaderd. Als we het netwerk in één keer (ook bij bewoners zonder glasvezelabonnement) kunnen aanleggen, hoeft de straat maar één keer open en zijn ook deze woningen direct klaar voor de toekomst.

Wel is het zo dat men pas gebruik kan maken van de glasvezelaansluiting wanneer een glasvezelabonnement is afgesloten.”

Aanmelden kan nog tot en met 15 maart 2023

Aanmelden kan tot en met 15 maart bij één van de telecomaanbieders. Je bespaart dan aansluitkosten en profiteert van een scherp welkomstaanbod. Aanmelden voor een glasvezelabonnement kan op verschillende manieren. Kijk voor meer informatie op deltanetwerk.nl, bezoek het Glasvezel Informatiepunt aan het Kerkplein 5 in Abcoude (open tot en met 15 maart 2023) of ga langs bij een lokale verkoper (ook te vinden via de website).

Over DELTA Netwerk

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel. Het komende jaar bereikt het netwerk zo’n anderhalf miljoen adressen en DELTA Fiber heeft de ambitie om door te groeien naar 2 miljoen huizen en bedrijven in 2025. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak en er werken ruim 1.200 medewerkers. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie.


Laatst bewerkt op: 6 februari 2023 14:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

DELTA gaat glasvezel aanleggen in Abcoude

Goed nieuws! Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk deze zomer met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Abcoude. Nog geen glasvezelabonnement afgesloten? Je krijgt nog tot en met 15 maart 2023 om zonder aansluitkosten een abonnement af te sluiten. Inzet van supporters en lokale partijen onmisbaar Sonja Jansma, projectleider … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: