001 -Family
Blijf je ontwikkelen, de Bibliotheek helpt

Blijf je ontwikkelen, de Bibliotheek helpt


Geplaatst op: 7 februari 2023

Leren doen we ons hele leven lang. Als baby leer je de wereld ontdekken, op de basisschool leer je lezen, schrijven, rekenen en als puber moet je je staande leren houden in de grotemensenwereld. Maar ook in ons volwassen leven blijven we ons ontwikkelen. Voor werk of hobby of gewoon omdat je met je tijd mee wilt gaan.

Wil jij je ook verder ontwikkelen? De Bibliotheek kan helpen in elke levensfase. Voor ouders met jonge kinderen hebben we handige voorleestips en veel leuke boekentips. Voor kinderen op de basisschool zijn er heel veel handige sites met informatie voor werkstukken en spreekbeurten. Middelbare scholieren kunnen informatie vinden over het herkennen van nepnieuws, of hoe je loonheffing kunt terugvragen van je bijbaantje.

Volwassenen kunnen bij de Bibliotheek terecht voor computercursussen en andere inspirerende cursussen, of met vragen over de overheidswebsites. En weet je nog niet wat je moet stemmen op 15 maart, bij de Provinciale Statenverkiezingen? Ook daarover kun je meer informatie vinden bij de Bibliotheek.

Meer weten?

Laat je inspireren op de themapagina: www.bibliotheekavv.nl/leren-oefenen 


Laatst bewerkt op: 7 februari 2023 06:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Blijf je ontwikkelen, de Bibliotheek helpt

Leren doen we ons hele leven lang. Als baby leer je de wereld ontdekken, op de basisschool leer je lezen, schrijven, rekenen en als puber moet je je staande leren houden in de grotemensenwereld. Maar ook in ons volwassen leven blijven we ons ontwikkelen. Voor werk of hobby of gewoon … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: