001 - Escaperoom aglemeen
Duurzaamheidslening wordt Energiebespaarlening

Duurzaamheidslening wordt Energiebespaarlening


Geplaatst op: 7 februari 2023

Het kredietplafond van de duurzaamheidslening van de gemeente Uithoorn is bereikt. U kunt geen lening voor zonnepanelen meer aanvragen. Als alternatief kunt u gebruik maken van de energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Deze lening kunt u niet alleen gebruiken voor zonnepanelen maar ook voor isolatie, verwarmen en ventileren.

In opdracht van de Rijksoverheid biedt het Nationaal Warmtefonds verantwoorde en betaalbare financiering voor verduurzaming van huizen en gebouwen van eigenaar-bewoners, Vereniging van Eigenaren en scholen. De voorwaarden voor de energiebespaarlening zijn versoepeld waardoor meer inwoners gebruik kunnen maken van de lening. Wilt u meer weten? Kijk op Verduurzaming voor iedereen - Warmtefonds.


Laatst bewerkt op: 7 februari 2023 06:52

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Duurzaamheidslening wordt Energiebespaarlening

Het kredietplafond van de duurzaamheidslening van de gemeente Uithoorn is bereikt. U kunt geen lening voor zonnepanelen meer aanvragen. Als alternatief kunt u gebruik maken van de energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Deze lening kunt u niet alleen gebruiken voor zonnepanelen maar ook voor isolatie, verwarmen en ventileren. In opdracht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: