001 -Family
‘Echt Esther’ duikt in zindelijkheid

‘Echt Esther’ duikt in zindelijkheid


Geplaatst op: 8 februari 2023

Wanneer beginnen we met zindelijkheid? Hoe doen we dat? Bij je eerste kindje is dat een heel nieuwe uitdaging. Dat was niet anders voor Dustin van de Sande en zijn vrouw. “Omdat we beiden geen zin hadden om maanden met een potje in de weer te zijn, besloten we een week de tijd te nemen om haar zindelijk te leren worden.” Hun plan werkte. Uiteindelijk ging Dustin bij de derde alles bijhouden en ontwikkelde op die manier een programma: “De Zindelijkheidsbox” om andere ouders met deze uitdaging te kunnen helpen. Inmiddels hebben meer dan 20.000 ouders een box ontvangen en zijn ze ook in het buitenland actief. Esther Sparnaaij gaat donderdag 9 februari om 19.00 uur met Dustin in gesprek over al deze vragen. Heb jij een vraag voor Dustin, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Aalsmeer by Night’ van acht tot middernacht '

Aalsmeer by Night’ is elke donderdagavond te beluisteren op Radio Aalsmeer. Een educatief muziekprogramma met veel vaste onderdelen waarbij in sneltreinvaart oude hits worden afgewisseld met nieuwe tracks. Donderdagavond 9 februari en donderdagavond 23 februari is er een dubbel zo lange uitzending op de zender van acht tot middernacht. Presentator Meindert van der Zwaard neemt je, vanaf 20.00 uur, vier uur lang mee op een muzikale reis door 68 jaar popmuziek. In het derde en vierde uur komen de wekelijkse items weer voorbij, waaronder ‘De Reclameplaat’ (rond 22.22 uur), 'De Muziekgeschiedenis' (rond 22.35 uur) en ‘De Plaat en zijn Verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur). Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

10-jarige Dylan Matama te gast in ‘Door de Mangel’

Talkshow ‘Door de Mangel’ ontving de Kudelstaartse Lucille Kazibira. De 374e gast moest haar geboorteland Oeganda verlaten nadat haar man door het bewind was vermoord. Via Amsterdam kwam zij in Kudelstaart terecht, waar zij opnieuw een flinke tegenvaller te verwerken kreeg. Lucille kwam door een beroerte in het ziekenhuis. Toch bleef zij positief en gaat het revalidatieproces goed. Graag wil zij haar kleinzoon Dylan Matama een podium geven dus hij komt maandag 13 februari om 19.00 uur naar de studio. De 10-jarige Dylan heeft zijn eigen bedrijfje opgericht en zit in de Aalsmeerse kinderraad. Lucille wil graag weten wat hij naast het ondernemerschap nog meer zou willen in de toekomst. Dit en meer hoor je maandag.


Laatst bewerkt op: 8 februari 2023 13:31

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Echt Esther’ duikt in zindelijkheid

Wanneer beginnen we met zindelijkheid? Hoe doen we dat? Bij je eerste kindje is dat een heel nieuwe uitdaging. Dat was niet anders voor Dustin van de Sande en zijn vrouw. “Omdat we beiden geen zin hadden om maanden met een potje in de weer te zijn, besloten we een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: