001 -Family
Dierenambulance begint dierenvoedselbank

Dierenambulance begint dierenvoedselbank


Geplaatst op: 8 februari 2023

Zes weken geleden is de dierenambulance een pilot begonnen met een dierenvoedselbank. In de hele regio is er geen dierenvoedselbank. Er was er één in Aalsmeer en die is er mee gestopt.

Lees ook: Gemeente De Ronde Venen zoekt stemmentellers

De dierenambulance is begonnen met mensen uit De Ronde Venen en Uithoorn en afgelopen week konden mensen uit Amstelveen zich bij de dierenvoedselbank melden. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een luisterend oor kunnen mensen diervoeding halen.

De dierenambulance richt zich voornamelijk op minima die bij een voedselbank lopen, maar als er mensen zijn die net boven de grens van een voedselbank zitten, mogen die na een gesprekje ook voer komen halen.

Er word ook gekeken naar gepast voer voor elk huisdier, zo krijgen oudere katten kattenvoer voor oudere katten mee en ook huisdieren met een speciaal dieet word rekening mee gehouden. Door goed en gepast voer te verstrekken hoopt de dierenambulance ook iets bij te kunnen dragen aan de gezondheid van de dieren.

De uitgifte vind nu nog iedere 2 weken plaats, maar zal straks 1 keer per maand plaats vinden in Wilnis.

Wilt u ook in aanmerking komen voor de dierenvoedselbank of wilt u voer of andere benodigdheden brengen neemt u dan contact op met Miriam Bosman 06-20634734

 


Laatst bewerkt op: 10 februari 2023 16:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dierenambulance begint dierenvoedselbank

Zes weken geleden is de dierenambulance een pilot begonnen met een dierenvoedselbank. In de hele regio is er geen dierenvoedselbank. Er was er één in Aalsmeer en die is er mee gestopt. Lees ook: Gemeente De Ronde Venen zoekt stemmentellers De dierenambulance is begonnen met mensen uit De Ronde Venen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: