Auto op z'n kop te water: brandweer bevrijdt bestuurder

Auto op z'n kop te water: brandweer bevrijdt bestuurder


Geplaatst op: 11 februari 2023

In Vinkeveen heeft de brandweer vrijdagavond een heldendaad verricht. Ze kwamen in actie voor een te water geraakt voertuig en wisten de bestuurder op tijd te bevrijden

Rond 22:40 uur raakte de auto op de Ter Aase Zuwe in Vinkeveen van de weg. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van een woning aan de landweg waardoor het snel werd opgemerkt en de hulpdiensten gewaarschuwd konden worden. Volgens omstanders was de brandweer razendsnel ter plaatse en wisten zij binnen enkele minuten de bestuurder, die met zijn auto op z'n kop in het water lag, te bevrijden. De brandweer heeft daarvoor de auto terug moeten kantelen.

Volgens de politie heeft bestuurder enorm veel geluk gehad en kan hij het gelukkig nog na vertellen. Zijn letsel is onbekend, net als de oorzaak van het eenzijdige ongeluk. De politie doet onderzoek.
Laatst bewerkt op: 11 februari 2023 11:30

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto op z'n kop te water: brandweer bevrijdt bestuurder

In Vinkeveen heeft de brandweer vrijdagavond een heldendaad verricht. Ze kwamen in actie voor een te water geraakt voertuig en wisten de bestuurder op tijd te bevrijden Rond 22:40 uur raakte de auto op de Ter Aase Zuwe in Vinkeveen van de weg. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: