Karwei

Mijdrecht en Wilnis: perfecte zomerdag voor Villia Hooiberg (RTV Utrecht)


Geplaatst op: 6 juli 2011

De koperen ploert heeft de hele dag staan schitteren tegen de felblauwe lucht. En de zon dwong Maarten en Elske tot eindeloos smeren met de allerhoogste factor. Het zijn intussen twee kreeften in een sloep. Eindbestemming is vandaag Mijdrecht. Klinkt simpel, maar dat is het voor ons groentjes niet.

Als je de wateralmanak links laat liggen, word je meteen gestraft. Zo wisten we bijvoorbeeld niet dat brug- en sluiswachters met lunchpauze gaan en dat ze tussen half vijf en half zes ook nog een uur rusten. Dan kun je met zo'n enorme sloep als die van ons echt niet verder. Zulke handige tips staan dus in die almanak, intussen ons favoriete boek aan boord!

Springers
Eenmaal op gang, konden verslaggevers Maarten en Elske lekker aan de slag. Op een brug in Wilnis sprongen tientallen kinderen met gevaar voor eigen leven het water in. Maar ons verslaggeversduo kon natuurlijk ook niet achterblijven in die hitte. Schipper Leonie legde het vast op camera.

Morgen slechte weersverwachtingen en dan gaan we naar Loosdrecht. Ahoy!

Bron: RTV Utrecht / Villa Hooiberg

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrecht en Wilnis: perfecte zomerdag voor Villia Hooiberg (RTV Utrecht)

De koperen ploert heeft de hele dag staan schitteren tegen de felblauwe lucht. En de zon dwong Maarten en Elske tot eindeloos smeren met de allerhoogste factor. Het zijn intussen twee kreeften in een sloep. Eindbestemming is vandaag Mijdrecht. Klinkt simpel, maar dat is het voor ons groentjes niet. Als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: