CSW en Maarssen vermaken het publiek

Geplaatst op: 14 februari 2023

Reeds na 4 minuten spelen werd de doorgebroken Matt Veerhuis neergehaald binnen de zestienmeter. Iedereen dacht aan een strafschop maar de scheidsrechter oordeelde dat eerst de bal werd gespeeld. Het goed voetballende Maarssen kwam er een paar keer heel dreigend uit maar kwam niet verder dan twee schoten waarbij de bal naast het doel van doelman Rahim Gok verdween. Na 14 minuten spelen kwam CSW op een 1-0 voorsprong na een aanval uit het boekje. Met een sublieme hakbal bereikte Berry Kramer de meegelopen Stefan Tichelaar. Tichelaar gaf de bal vervolgens mee aan Dennis Prange die de bal panklaar lag voor de voeten van Veerhuis die daarna keurig afrondde. Maarssen leek al snel op gelijke hoogte te komen maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Even later was het wel raak en kwam Maarssen op 1-1. Recht voor het doel werd de bal snoeihard ingeschoten. CSW leek weer op voorsprong te komen toen Kramer inschoot en de bal via de handen van doelman bij Tichelaar terecht kwam die vervolgens beheerst inschoot maar ook hier had de scheidsrechter buitenspel geconstateerd. Vlak voor rust kreeg Maarssen nog een unieke schietkans maar de bal verdween rakelings over het doel. Nog voor rust kwam Maarssen met tien man te staan nadat de doelman met rood van het veld werd gezonden. Kramer werd de diepte ingestuurd en werd door de doelman dusdanig getorpedeerd dat de scheidsrechter besloot hem van het veld te sturen. De scheidsrechter besloot vervolgens tot een kleine afkoelingsperiode om daarna de laatste minuten van de eerste helft af te maken.

De tweede helft begon voor CSW voortvarend want al na 6 minuten spelen kwam de ploeg op 2-1. In eerste instantie stuitte Tichelaar nog op de doelman maar in de rebound schoot Kramer de bal feilloos in. Hierna een fase waarin CSW de wedstrijd definitief in het slot had moeten gooien. Een doelpunt van Robbert Kompier werd afgevlagd wegens randje buitenspel en even later ging Kramer alleen op de doelman af, lag de bal breed op Justin Both die vervolgens zijn inzet geblokt zag door een verdediger. Een slordige fase volgde aan de kant van CSW waarbij Maarssen best wel een paar keer aardig dreigend werd. Toch ontstonden er geen echte doelrijpe kansen want verdedigend gezien had CSW de zaken prima op orde. De beslissing viel pas 3 minuten voor tijd toen een hoekschop van Tichelaar via de handen van de doelman in de verre hoek verdween. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en hadden beide ploegen het publiek prima weten te vermaken.

Laatst bewerkt op: 14 februari 2023 08:12

In een zeer levendige wedstrijd hebben CSW en Maarssen het publiek een zeer aantrekkelijk duel voorgeschoteld. Uiteindelijk bleef thuisclub CSW aan de goede kant van de score en door de 3-1 overwinning bleef de ploeg van trainer Michel Strating nog steeds koploper. Reeds na 4 minuten spelen werd de doorgebroken … Lees meer »