De Baat (2e)
Drie inwoners uit De Ronde Venen aangehouden voor pinpasfraude

Drie inwoners uit De Ronde Venen aangehouden voor pinpasfraude


Geplaatst op: 18 februari 2023

In het dorpje IJsselmuiden in de provincie Overijssel zijn drie mannen uit De Ronde Venen aangehouden op verdenking van pinpasfraude.

Op donderdag 9 februari kreeg de politie een melding van mogelijke pinpasfraude/oplichting aan de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden. Er was bij bewoners van het adres een telefoontje van een bank binnen gekomen dat er iets met de pinpas was en dat deze zou worden opgehaald.

De melder vertrouwde het niet en belde met de politie. De politie ging naar het adres toe en trof bij de woning een verdachte aan. Het ging om een 18-jarige man uit Mijdrecht. Deze mishandelde een agent en wist er daarna vandoor te gaan maar de politie wist na een korte achtervolging deze verdachte aan te houden.

Ook bleken er twee andere verdachten in een auto bij de oplichting betrokken te zijn. Deze auto met de twee inzittenden werd door de politie in de omgeving aangetroffen. De inzittenden, een 21-jarige man uit Mijdrecht en een 20-jarige man uit Vinkeveen, werden ook aangehouden.


Laatst bewerkt op: 18 februari 2023 08:56

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie inwoners uit De Ronde Venen aangehouden voor pinpasfraude

In het dorpje IJsselmuiden in de provincie Overijssel zijn drie mannen uit De Ronde Venen aangehouden op verdenking van pinpasfraude. Op donderdag 9 februari kreeg de politie een melding van mogelijke pinpasfraude/oplichting aan de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden. Er was bij bewoners van het adres een telefoontje van een bank … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: