CSW pakt 1e periodetitel

Geplaatst op: 20 februari 2023

Vanaf het beginsignaal was CSW duidelijk de bovenliggende partij. Een snelle voorsprong leek te komen van de voet van Dennis Prange maar de doelman van Buitenboys redde met de vingertoppen waardoor de bal voor de doellijn bleef. Buitenboys hanteerde veelal de lange bal maar hun aanvallers werden volledig aan banden gelegd. CSW kwam een aantal malen goed door via de flanken maar de laatste bal bleek net niet goed genoeg om doeltreffend te worden. CSW kreeg nog een goede mogelijkheid via Elroy Baas die de bal bij de tweede paal ontving maar zijn inzet werd al dan niet met de hand door een verdediger geblokt. Na 26 minuten spelen was het dan toch eindelijk raak voor CSW. Matt Veerhuis en Berry Kramer lagen een prima combinatie op de mat waarbij laatstgenoemde alleen op de doelman afliep en hem in de korte hoek verschalkte. CSW ging hierna op zoek naar meer en dacht iedereen aan een strafschop toen Stefan Tichelaar zijn man uitkapte en onreglementair werd gevloerd. De scheidsrechter oordeelde echter anders en wuifde het voorval weg en zodoende ging CSW met een 0-1 voorsprong de rust in.

De tweede helft was nog maar nauwelijks 5 minuten oud of CSW verdubbelde de score. Sven v.d. Horst werd prima vrijgespeeld en van een meter of twintig krulde hij de bal op voortreffelijke wijze achter de doelman. De buit was nog niet binnen want hierna volgde er een hele rommelige en slordige fase van de kant van CSW. Het was aan doelman Rahim Gok te danken dat Buitenboys niet terug kon komen in de wedstrijd. Na goed uitgespeelde aanvallen van Buitenboys was het Gok die tot tweemaal toe redding bracht met katachtige reflexen. Even later kwam CSW goed weg toen de bal bij de tweede paal hoog over het doel werd geschoten. Aan de andere kant had Tichelaar de 0-3 op zijn schoen na een voorzet van Veerhuis maar hij raakte de bal echter maar half. Buitenboys probeerde nog wel van alles maar grote kansen bleven uit. Het laatste fluitsignaal klonk als muziek in de oren voor iedereen van CSW want de 1e periodetitel kwam op naam van onze jongens uit Wilnis. Felicitaties aan het adres van de spelers en coach Michel Strating en assistent-coach Guus Verhoef zijn hier zeker op zijn plek.

Laatst bewerkt op: 20 februari 2023 10:05

CSW heeft afgelopen zaterdag op bezoek bij Buitenboys de 1e periodetitel in de wacht gesleept. Het deed ook tevens goede zaken op de ranglijst want door zelf met 0-2 te winnen zag de ploeg uit Wilnis ook dat naaste belager BFC niet verder kwam dan een gelijkspel. Vanaf het beginsignaal … Lees meer »