001 - Tuimarkt
Overval op woning in Wilnis, klopjacht op daders

Overval op woning in Wilnis, klopjacht op daders


Geplaatst op: 6 maart 2023

Twee bewoners van een huis aan de Dokter Mees ten Oeverlaan in Wilnis in de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een overval. De daders zijn nog voortvluchtig. Niemand raakte gewond.

Zeker twee overvallers drongen rond 03.30 uur het huis binnen. De daders droegen donkere hoodies en gezichtsbedekking. Mogelijk hadden ze ook een vuurwapen bij zich, of iets wat daarop leek. De overvallers zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. Mogelijk is er nog een derde persoon betrokken geweest.

Agenten met kogelwerende vesten hebben onderzoek gedaan bij de woning. Ook is een hond ingezet en heeft de politie met onder meer een helikopter naar de overvallers gezocht. Tot dusver heeft dat nog niet tot aanhoudingen geleid.
De politie hoopt op tips van getuigen en roept ook op om camerabeelden te delen.
Laatst bewerkt op: 6 maart 2023 07:55

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overval op woning in Wilnis, klopjacht op daders

Twee bewoners van een huis aan de Dokter Mees ten Oeverlaan in Wilnis in de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een overval. De daders zijn nog voortvluchtig. Niemand raakte gewond. Zeker twee overvallers drongen rond 03.30 uur het huis binnen. De daders droegen donkere hoodies en gezichtsbedekking. Mogelijk hadden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: