001 - Escaperoom aglemeen
CSW pas laat langs Loosdrecht

CSW pas laat langs Loosdrecht


Geplaatst op: 6 maart 2023

Op bezoek bij Loosdrecht heeft CSW weer 3 belangrijke punten in de wacht gesleept. Hoewel CSW de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was kwam de overwinning pas in de slotfase tot stand. Doordat de naaste belagers BFC en Breukelen een nederlaag leden liep de ploeg van coach Michel Strating verder uit op de ranglijst en werd het zodoende een prima zaterdag voor CSW.

Direct vanaf de aftrap nam CSW de touwtjes stevig in handen. De ploeg ging op zoek naar een snelle voorsprong en kreeg daarvoor diverse mogelijkheden. De eerste kans was voor Stefan Tichelaar die de bal in de voeten kreeg geschoven van Matt Veerhuis maar de inzet van Tichelaar verdween naast het doel. De volgende kans diende zich alweer aan na een prima combinatie over links. Veerhuis gaf de bal voor op Tichelaar maar een prima redding van de doelman van Loosdrecht voorkwam dat CSW op voorsprong kwam. Even later een scherp aangesneden voorzet van Tichelaar op Berry Kramer die net niet bij de bal kon om doeltreffend af te ronden en vervolgens ging de bal via de buitenkant van de paal naast het doel. Het enige wat Loosdrecht hier tegenover kon stellen was een slap schot recht in de handen van doelman Rahim Gok. Ook een aantal hoekschoppen die CSW mocht nemen leverde nog niet het gewenste resultaat op waardoor beide ploegen doelpuntloos gingen rusten.

Na rust ging CSW geduldig op zoek naar de bevrijdende treffer en kreeg de ploeg diverse mogelijkheden om de score te openen. Veerhuis werd op links prima vrijgespeeld en liep op de doelman af maar hij schoof de bal naast het doel. Een enorme mogelijkheid voor Kramer die zich knap vrijspeelde binnen de zestienmeter maar ook nu verdween de bal naast het doel. CSW voerde de druk op maar was nog niet in staat om de juiste opening te vinden. Steeds was het weer een verdediger van Loosdrecht die onheil wist te voorkomen. Loosdrecht probeerde met lange ballen de sterke spits te bereiken maar het wist zich in de gehele tweede helft geen kans te creëren. De wedstrijd kwam even stil te liggen toen een aanvaller van Loosdrecht verkeerd terecht kwam en zijn schouder uit de kom schoot. CSW pakte de draad weer op en met nog een minuut of 10 te spelen kwam het dan eindelijk op een verdiende voorsprong. Uit een vrije trap bereikte Tichelaar bij de tweede paal de vrijstaande Kramer die hoog opspringend perfect binnenkopte. Niet veel later gooide CSW de wedstrijd definitief in het slot. Een prima pass van Kramer bereikte Veerhuis die een harde schuiver losliet waarbij de bal nog wel werd gestopt door de doelman maar in de rebound was het Mick v.d. Loo die de bal hoog in de touwen knalde en daarmee de 0-2 eindstand bepaalde. Een dik verdiende overwinning voor CSW vooral ook doordat er achterin helemaal niets werd weggegeven.


Laatst bewerkt op: 6 maart 2023 07:05

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW pas laat langs Loosdrecht

Op bezoek bij Loosdrecht heeft CSW weer 3 belangrijke punten in de wacht gesleept. Hoewel CSW de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was kwam de overwinning pas in de slotfase tot stand. Doordat de naaste belagers BFC en Breukelen een nederlaag leden liep de ploeg van coach Michel Strating verder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: