001 - De Baat

Vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2011: U kunt nu aanmelden!


Geplaatst op: 4 juli 2011

Eén op de vier Nederlanders doet vrijwilligerswerk. Door de kinderen naar voetbalwedstrijden te rijden, te helpen in de kerk, achter de bar te staan in het dorphuis, een activiteit in de buurt te organiseren of door collecte te lopen bijvoorbeeld. Ieder draagt op zijn manier een steentje bij aan een betere, fijnere en gezelligere samenleving.

Om waardering voor deze mensen te tonen, en enkelen in het bijzonder, wordt jaarlijks de vrijwilligersprijs uitgereikt door burgemeester Burgman. Er worden hiervoor drie vrijwilligers en drie vrijwilligersorganisatie genomineerd.

Aanmelding
Wilt u een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie nomineren om vrijwilliger van het jaar 2011 te worden of weet u een organisatie die de titel vrijwilligersorganisatie van het jaar 2011 verdient? Maak dit dan kenbaar door vóór 25 september uw aanmelding via het aanmeldformulier in te sturen.
U kunt dit formulier digitaal invullen via www.steunpuntvrijwilligerswerk.info (vrijwilligersdag en -prijs) of ophalen bij één van de servicepunten in De Ronde Venen.

De algemeen geldende criteria zijn voor iedereen gelijk. U kunt de procedure en het reglement tevens vinden op de website van het steunpunt.

Bekendmaking vrijwilligersprijs
Burgemeester Burgman zal op 15 november, 's avonds, in de Meijert bekend maken wie de winnaars van de vrijwilligersprijs 2011 zijn.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente De Ronde Venen: www.derondevenen.nl en op de website van het Steunpunt Vrijwilligerswerk: www.steunpuntvrijwilligerswerk.info. Op de laatstgenoemde kunnen ook vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties aangemeld worden. Voor overige vragen kunt u op dinsdag en donderdag contact opnemen met Dyanne van Tessel, coördinator van het Steunpunt Vrijwilligerswerk (0297) 230 280 of d.vantessel@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2011: U kunt nu aanmelden!

Eén op de vier Nederlanders doet vrijwilligerswerk. Door de kinderen naar voetbalwedstrijden te rijden, te helpen in de kerk, achter de bar te staan in het dorphuis, een activiteit in de buurt te organiseren of door collecte te lopen bijvoorbeeld. Ieder draagt op zijn manier een steentje bij aan een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: