001 -Family

VIOS in de wijk Wickelhof en Twistvlied


Geplaatst op: 4 juli 2011

Mijdrecht - Donderdagavond marcheerde de Show- en Marchingband van VIOS door de wijken Wickelhof en Twistvlied. De rondgang werd op het grasveld aan de Taling afgesloten met diverse shows.
Het was er prima weer voor. Een lekker avondzonnetje en een briesje maakten dat het buiten prima toeven was. Dit vertaalde zich ook in de publieke belangstelling. Veel mensen kwamen even naar buiten en veel kinderen liepen of fietsten met de band mee.
Na deze leuke rondgang kwam VIOS aan bij het grasveld aan de Taling/Roerdomp. Hier hebben de minirettes een paar showtjes gedaan op muziek van de jeugdslagwerkgroep terwijl de showband zich voorbereidde op de run van de taptoeshow. Leuk om het samenspel tussen deze jeugdige groepen te zien!

Daarna liep de showband, ondanks het wat hobbelige terrein, een prima run van de U2 taptoeshow. Opvallend dat ook hier de jonge muzikanten zich de show in korte tijd hebben weten eigen te maken en zich gevoegd hebben bij de gevestigde orde. Al met al een prima show die door het publiek met een warm applaus werd gewaardeerd. Na deze opvoering marcheerde de band weer terug naar het clubgebouw aan de Windmolen, waar nog een lekkere versnapering wachtte.

MusicKidz en/of lid worden
VIOS deelde een door Roy Spraakman prachtig vormgegeven flyer uit met informatie over VIOS en de gratis lessen van MusicKidz die na de zomer weer van start gaan. VIOS kan altijd versterking bij de blazers, slagwerkers en majorettes gebruiken en ook bij de MusicKidz is nog plek. Opgeven voor MusicKidz kan bij Sabina Hoogerdijk tel.: 0297-242343. Majorettes kunnen zich melden bij Chantal van Ballegooij tel.: 0297-272862. Voor een opleiding tot slagwerker of blazer kun je contact opnemen met Karin Schrama tel. 0297-250510 en Ingrid de Boer tel.: 0297-282856. Een mailtje met adresgegevens naar pr@vios-mijdrecht.nl kan ook. De vereniging neemt dan contact met je op. Voor informatie kun je ook terecht op de onlangs vernieuwde website www.vios-mijdrecht.nl.

Op 25 augustus doet de Show- & Marchingband van VIOS Hofland-Noord aan en op 22 september is er een vergelijkbare rondgang door de wijk Molenland.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS in de wijk Wickelhof en Twistvlied

Mijdrecht - Donderdagavond marcheerde de Show- en Marchingband van VIOS door de wijken Wickelhof en Twistvlied. De rondgang werd op het grasveld aan de Taling afgesloten met diverse shows.Het was er prima weer voor. Een lekker avondzonnetje en een briesje maakten dat het buiten prima toeven was. Dit vertaalde zich … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: