001 - Escaperoom aglemeen
Buurtbewoner houdt inbreker aan in Abcoude

Buurtbewoner houdt inbreker aan in Abcoude


Geplaatst op: 12 maart 2023

Donderdagavond rond 19.00 uur is er door een inwoner van Abcoude een aanhouding verricht. De man stond in zijn achtertuin aan de Meerzicht een sigaret te roken en hoorde bij de buren glasgerinkel. Uiteindelijk vertrouwde hij het niet en ging kijken.

Bij de achtertuin aangekomen zag hij 3 mannen in het donker gekleed in de tuin staan. De mannen schrokken en besloten te gaan rennen. Eén van de mannen kon de man na een flinke sprint aanhouden. Deze man is overgebracht het arrestantencomplex en is inmiddels verhoord. De recherche doet verder onderzoek. De andere twee zijn helaas ontkomen, mochten er getuigen zijn die iets in de omgevingen hebben gezien, bel dan 0900-8844.

Mocht u een verdachte situatie zien bel 112! Probeer een signalement door te geven en indien mogelijk een kenteken en een loop of rijrichting.

 


Laatst bewerkt op: 12 maart 2023 10:44

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buurtbewoner houdt inbreker aan in Abcoude

Donderdagavond rond 19.00 uur is er door een inwoner van Abcoude een aanhouding verricht. De man stond in zijn achtertuin aan de Meerzicht een sigaret te roken en hoorde bij de buren glasgerinkel. Uiteindelijk vertrouwde hij het niet en ging kijken. Bij de achtertuin aangekomen zag hij 3 mannen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: