Atlantis 6 officieel kampioen

Geplaatst op: 13 maart 2023

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 6, gesponsord door M.K. Gortenmulder transport BV, tegen Rapid 5. Atlantis 6 was sowieso al gedeeld kampioen, maar winnen was noodzakelijk om alleen kampioen te worden.

Atlantis 6 begon de wedstrijd met veel mooie kansen. Helaas gingen deze mooie kansen er niet allemaal in. De punten gingen gelijk op en het stond ineens 3-3. Aan het einde van de eerste helft wist Atlantis 6 zich te herpakken en gingen ze de rust in met een tussenstand van 3-6.

Gedurende de tweede helft trok Atlantis 6 deze stijgende lijn door. Rapid kwam in de buurt, maar het mocht niet baten. Met mooie kansen van beide kanten, eindigde de wedstrijd met een overwinning voor Atlantis 6. Eindstand was 9-13!

Door een sterk gespeeld seizoen mag Atlantis 6 zich kampioen noemen!!

Laatst bewerkt op: 13 maart 2023 06:57

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 6, gesponsord door M.K. Gortenmulder transport BV, tegen Rapid 5. Atlantis 6 was sowieso al gedeeld kampioen, maar winnen was noodzakelijk om alleen kampioen te worden. Atlantis 6 begon de wedstrijd met veel mooie kansen. Helaas gingen deze mooie kansen er niet allemaal in. De punten … Lees meer »