VLC

Buitenhof Uithoorn laat zich horen


Geplaatst op: 4 juli 2011

Uithoorn - Op zaterdag 2 juli was het weer groot feest in de Buitenhof. Voor de derde keer alweer organiseerde de activiteitencommissie dit keer een zomerfeest geheel in de sfeer van de seven en eighties. Niet alleen de swingende discodreunen maar ook het geheel in stijl geserveerde eten zorgde voor een echt terug naar toen gevoel. Friet, bitterballen, shoarma, hotdogs, pizza mochten vanzelfsprekend niet ontbreken. Voor de kinderen was er een giga luchtkussen en jong en oud mochten zelf een suikerspin maken.
Alle leeftijd wisten zich kostelijk te vermaken en de goede sfeer was duidelijk te proeven. Een aantal enthousiaste Buitenhof bewoners hadden zich ook geheel in stijl in een passende Outfit gestoken.

Dat het in de Buitenhof uitermate vruchtbaar wonen is blijkt wel uit de geboortegolf.

Reden voor Hanny op Palen om een optreden te verzorgen. Grote hilariteit, gezellige sfeer, goed eten en lekkere muziek verzorgd door Discotheek DJ Bass. Dat het goed en vooral gezellig wonen is in de Buitenhof was maar weer al te duidelijk. Voor herhaling vatbaar dus.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buitenhof Uithoorn laat zich horen

Uithoorn - Op zaterdag 2 juli was het weer groot feest in de Buitenhof. Voor de derde keer alweer organiseerde de activiteitencommissie dit keer een zomerfeest geheel in de sfeer van de seven en eighties. Niet alleen de swingende discodreunen maar ook het geheel in stijl geserveerde eten zorgde voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: