001 -Family
Kom in de Kas Aalsmeer op zaterdag 1 april en ontmoet jouw Groene Liefde

Kom in de Kas Aalsmeer op zaterdag 1 april en ontmoet jouw Groene Liefde


Geplaatst op: 13 maart 2023

Kom in de Kas staat in het teken van liefde, en niet zomaar een liefde, maar… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas. Ga op zaterdag 1 april op pad, bewonder al het moois wat de glastuinbouwsector te bieden heeft en wordt verliefd op jouw Groene Liefde. Van groenten en fruit tot planten en bloemen, je ontdekt het allemaal in de kas. In regio Aalsmeer openen zes bedrijven hun deuren voor het publiek. De openingstijden zijn van 09.00 tot 16.00 uur.

Jouw Groene Liefde is dichterbij dan je denkt

Tijdens Kom in de Kas krijgt iedereen de kans om in de kassen te kijken en zelf te zien hoe kwekers het aanpakken. Kijk hoe alles groeit. In regio Aalsmeer doen zes bedrijven mee met hele uiteenlopende teelten maar ook de teeltwijze (inrichting en techniek) zit veel verschil in. Bij Van Klaveren Plant verwarmen ze kassen dmv warmte- en koudeopslag. HilverdaFloris heeft afgelopen jaar een nieuwbouw afgerond die is ingericht met de nieuwste technieken voor de klimaatbeheersing maar ook op het gebied van inrichting en intern transport. Bij Hartog Palmen zijn ze maximaal bezig met energie besparen door grote delen van het jaar de luchtramen dicht te houden en dan met slimme machines ervoor te zorgen dat het klimaat toch optimaal is.

Activiteiten

Uiteraard staat de kweker voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Hoe hij de producten kweekt, maar ook waar de producten naar toe gaan en hoe ze worden gebruikt. Er worden ook diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Voor de kinderen wordt een interactieve speurtocht georganiseerd.

Over Kom in de Kas

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector en wordt in 2023 voor de 45e keer georganiseerd. In de regio Aalsmeer nemen zes bedrijven deel. Ieder deelnemend bedrijf heeft iets eigens te bieden. De openingstijden zijn van 09.00 tot 16.00 uur op zaterdag 1 april. Parkeren kan bij de deelnemende bedrijven. Op de fiets of de fiets meenemen wordt aanbevolen! Kom in de Kas is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion en Interpolis. Volg Kom in de Kas via Facebook, Instagram en Twitter. Voor meer informatie kijk op www.komindekas.nl.Laatst bewerkt op: 14 maart 2023 15:05

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom in de Kas Aalsmeer op zaterdag 1 april en ontmoet jouw Groene Liefde

Kom in de Kas staat in het teken van liefde, en niet zomaar een liefde, maar… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas. Ga op zaterdag 1 april op pad, bewonder al het moois wat de glastuinbouwsector te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: