001 -Family
NLdoet: Wethouder De Robles helpt bij ‘Aan tafel met Friends’

NLdoet: Wethouder De Robles helpt bij ‘Aan tafel met Friends’


Geplaatst op: 14 maart 2023

Op 10 en 11 maart was het NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Twee dagen waarin vrijwilligerswerk in de spotlights staat en mensen worden uitgedaagd om het verschil te maken. “Genoeg reden om de handen uit de mouwen te steken,” vond wethouder José de Robles. Als vrijwilliger maakte hij borden op en schonk hij drankjes in voor de ruim 40 gasten van de 2e editie van ‘Aan tafel met Friends’ in wijkcentrum Bilderdijkhof. 

De wethouder genoot van zijn avond bij ‘Aan tafel met Friends’. “Het is nieuw en bedoeld om de saamhorigheid in de buurt te vergroten. Je kan eten met dorpsgenoten, elkaar ontmoeten, een praatje maken en verhalen uitwisselen. Een mooie samenwerking tussen ondernemers en Uithoorn voor Elkaar. De opkomst is groot, dus de behoefte is er. Ik vond het erg leuk om mee te helpen en een gesprekje aan te knopen met de gasten.” Ook Wijkcoach Tamara Kwint was blij met de hulp van de wethouder. “Vrijwilligers staan niet in de rij. Het zou zonde zijn als we dit initiatief moeten stoppen vanwege gebrek aan hulp, maar het is altijd de vraag of er genoeg vrijwilligers komen opdagen.”  Dus heeft u interesse? Meld u aan, ook als u maar één avond kunt helpen. Ook ondernemers die de maaltijd willen bereiden, zijn welkom. Stuur een mail aan: bilderdijkhof@participe.nu.Laatst bewerkt op: 14 maart 2023 07:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

NLdoet: Wethouder De Robles helpt bij ‘Aan tafel met Friends’

Op 10 en 11 maart was het NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Twee dagen waarin vrijwilligerswerk in de spotlights staat en mensen worden uitgedaagd om het verschil te maken. “Genoeg reden om de handen uit de mouwen te steken,” vond wethouder José de Robles. Als vrijwilliger maakte hij borden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: