001 - Tuimarkt
Online training Omgaan met Dementie voor kinderen van een ouder met dementie

Online training Omgaan met Dementie voor kinderen van een ouder met dementie


Geplaatst op: 14 maart 2023

Online training voor kinderen van een ouder met dementie

Op donderdag 30 maart en 6 april organiseert Mantelzorg & Meer een tweedelige online training ‘Omgaan met dementie’. Deze training is voor kinderen van een ouder met dementie.

Als je vader of moeder dementie heeft wil je waarschijnlijk graag weten hoe je hier het beste mee kunt omgaan en wat je beter niet kunt doen. ‘

Dementie betekent nogal wat voor iedereen die erbij betrokken is. Begrijpen wat de ziekte met iemand doet en hoe je hier het best op kunt inspelen, is van groot belang. De training gaat uit van de belevingsgerichte benadering: meegaan in de beleving en gevoelswereld van de persoon met dementie. Dit heeft een positieve invloed op het dagelijks functioneren en biedt ruimte voor echt contact met je vader of moeder. 

De onderwerpen in deze tweedaagse training zijn: Vormen van dementie/ Werking van het geheugen/ De belevingsgerichte benadering/Wat betekent dit voor jou/Hulpmogelijkheden

De training vindt plaats op donderdag 30 maart en 6 april van 19.30 tot 21.30. Aanmelden kan via mantelzorgenmeer.nl / info@mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250. Na aanmelding ontvang je via de mail een link voor de online bijeenkomst.

Mantelzorg en Meer maakt deel uit van Uithoorn voor Elkaar


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Online training Omgaan met Dementie voor kinderen van een ouder met dementie

Online training voor kinderen van een ouder met dementie Op donderdag 30 maart en 6 april organiseert Mantelzorg & Meer een tweedelige online training ‘Omgaan met dementie’. Deze training is voor kinderen van een ouder met dementie. Als je vader of moeder dementie heeft wil je waarschijnlijk graag weten hoe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: