001 - Escaperoom aglemeen
Radio Aalsmeer, van actualiteit en muziek tot spiritualiteit en politiek

Radio Aalsmeer, van actualiteit en muziek tot spiritualiteit en politiek


Geplaatst op: 14 maart 2023

Donderdag 16 maart om 19.00 uur wordt de uitzending van 'Echt Esther' over spiritualiteit van november vorig jaar herhaald. Esther Sparnaaij belde toen met Annemarie Sips en had spiritueel medium en intuïtief coach Mercedes Sharrocks in de studio. Leven in het licht vanuit je eigen kracht, geloof in onbegrensde mogelijkheden. Hoe doe je dat? Wat brengt positiviteit in deze donkere dagen. Die vragen werden onder andere beantwoord tijdens deze uitzending. Natuurlijk las ook Truus Oudendijk haar nieuwste column voor.

‘Aalsmeer by Night’ van acht tot middernacht

Donderdagavond 16 maart is er weer een dubbel zo lange uitzending op de zender. Presentator Meindert van der Zwaard neemt je, vanaf 20.00 uur, weer vier uur lang mee op een muzikale reis door 68 jaar popmuziek. In het derde en vierde uur komen de wekelijkse items weer voorbij, waaronder ‘De Reclameplaat’ (rond 22.22 uur), 'De Muziekgeschiedenis' (rond 22.35 uur) en ‘De Plaat en zijn Verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur).

‘Door de Mangel’ in gesprek met 3D ontwerper

Afgelopen maandag was Steven Partiman te gast. De 54-jarige in Paramaribo geboren Kudelstaarter had een heftige tijd vanwege de ziekte van zijn vrouw. Hij bedankte zijn netwerk voor alle steun. De kunstenaar maakt schilderijen, tekeningen, graffiti en ook beelden. Hij geeft het stokje door aan Brian Drescher. Deze Amerikaan van geboorte is één van de eerste grafische 3D ontwerpers in Nederland. Daarnaast bouwt hij maquettes. Steven wil graag meer weten over zijn Amerikaanse roots. Hoe probeert hij met zijn kunst de wereld te veroveren? Het antwoord op deze vraag en meer hoor je maandag 20 maart om 19.00 uur.

‘RAP’ over vertrek Robert van Rijn

Tijdens de Raadsvergadering van 16 maart zal wethouder Robert van Rijn een toelichting geven op zijn vertrek als wethouder.Afhankelijk van deze toelichting zullen Joop Kok en Sem van Hest een of meerdere gast(en) uitnodigen om op de nieuwe situatie in te gaan tijdens hun uitzending van woensdag 22 maart om 19.00 uur. Via onder andere de website van Radio Aalsmeer zullen de gasten van het programma bekend gemaakt worden.


Laatst bewerkt op: 14 maart 2023 15:10

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer, van actualiteit en muziek tot spiritualiteit en politiek

Donderdag 16 maart om 19.00 uur wordt de uitzending van 'Echt Esther' over spiritualiteit van november vorig jaar herhaald. Esther Sparnaaij belde toen met Annemarie Sips en had spiritueel medium en intuïtief coach Mercedes Sharrocks in de studio. Leven in het licht vanuit je eigen kracht, geloof in onbegrensde mogelijkheden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: