001 -Family

Verkeersregelaars aangereden bij Rap en Ruigrace in Vinkeveen


Geplaatst op: 4 juli 2011

Vinkeveen - Twee verkeersregelaars hebben aangifte gedaan van mishandeling. De verkeersregelaars assisteerden zondag 3 juli bij een feest aan de Molenkade.

De bestuurder van een personenauto kreeg omstreeks 15.25 uur een stopteken. In eerste instantie gaf hij daaraan gehoor, om vervolgens toch door te rijden. Alleen door naar achteren te springen kon een 23-jarige verkeersregelaar voorkomen dat de auto over zijn tenen reed. Zijn 50-jarige collega geeft dezelfde bestuurder enkele minuten later op hetzelfde kruispunt eveneens een stopteken om het gesprek aan te gaan. Deze was daar kennelijk niet van gediend. In plaats daarvan reed hij drie keer tegen de schenen van de verkeersregelaar, om vervolgens weg te rijden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Eventuele getuigen van het incident wordt verzocht zich te melden bij de politie van het district Rijn & Venen via 0900 – 88 44.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkeersregelaars aangereden bij Rap en Ruigrace in Vinkeveen

Vinkeveen - Twee verkeersregelaars hebben aangifte gedaan van mishandeling. De verkeersregelaars assisteerden zondag 3 juli bij een feest aan de Molenkade. De bestuurder van een personenauto kreeg omstreeks 15.25 uur een stopteken. In eerste instantie gaf hij daaraan gehoor, om vervolgens toch door te rijden. Alleen door naar achteren te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: