001 - Escaperoom aglemeen
Miscommunicatie rond ontvoering bij basisschool

Miscommunicatie rond ontvoering bij basisschool


Geplaatst op: 15 maart 2023

Op dinsdag 14 maart ontvingen de politie van Aalsmeer - Uithoorn een verontrustend bericht vanuit een basisschool in het gebied. Een moeder had bij deze school gemeld, dat er gepoogd was om een kind te ontvoeren. Daarnaast kreeg de politie berichten binnen, met hierin een screenshot van een bericht op sociale media, waarin ouders worden opgeroepen oplettend te zijn en hierover met hun kinderen in gesprek te gaan.

Woensdag is er een uitgebreid onderzoek ingesteld naar dit voorval. Uit dit onderzoek blijkt dat er sprake is van een miscommunicatie. Er heeft absoluut geen poging tot ontvoering plaatsgevonden.

De politie hoopt met dit bericht de onrust bij ouders en natuurlijk inwoners weg te nemen. Het punt om hierover in gesprek te gaan met jouw kind(eren) en hen bewust te maken van de gevaren op straat, is natuurlijk nooit verkeerd.
Daarnaast willen zij met dit bericht bewustwording creëren voor het plaatsen van dit soort berichten op sociale media. Wees alsjeblieft voorzichtig met het delen van dit soort informatie, zonder te controleren of het verhaal echt klopt.


Laatst bewerkt op: 15 maart 2023 17:26

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Miscommunicatie rond ontvoering bij basisschool

Op dinsdag 14 maart ontvingen de politie van Aalsmeer - Uithoorn een verontrustend bericht vanuit een basisschool in het gebied. Een moeder had bij deze school gemeld, dat er gepoogd was om een kind te ontvoeren. Daarnaast kreeg de politie berichten binnen, met hierin een screenshot van een bericht op sociale media, waarin ouders worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: