Feestweek Vinkeveen van 13 t/m 16 juli


Geplaatst op: 4 juli 2011

Van woensdag 13 t/m zaterdag 16 juli vindt, inmiddels voor de 30e maal, de Vinkeveense Feestweek plaats.

WOENSDAG 13 JULI

JAARMARKT
Zo start de Feestweek, op woensdag 13 juli, traditioneel met de jaarmarkt. Ruim honderd kramen zullen dan weer opgesteld staan op de Herenweg, De Heul en natuurlijk het feestterrein zelf. De jaarmarkt is in het bijzonder erg in trek bij de bezoekers. Mede doordat de organisatie aan branchebescherming doet is dit voor velen een interessante jaarmarkt. Van iedere branche zult u hooguit 3 dezelfde kramen tegenkomen. De jaarmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 9 uur 's-avonds. De organisatie wil erop wijzen dat, tijdens de jaarmarkt, de Herenweg (tussen de Heulweg en Kerklaan) voor ieder verkeer is afgesloten. Het autoverkeer, komend vanaf de Uitweg/Wilnis, zal op bescheiden schaal mogelijk zijn.

KINDERKERMIS
Tijdens de Jaarmarkt op deze woensdag heeft de organisatie dus ook weer een complete kinderkermis kunnen organiseren. Buiten de feesttent kunnen de kinderen (gratis) gebruik maken van diverse attracties. De Kinderkermis is gratis, begint om 12.00 uur en duurt tot plm. 20.00 uur Deze kinderkermis is mede financieel mogelijk gemaakt door het Rabo Dichtbij Fonds.

KLAVERJASSEN
Een vast gegeven is het klaverjassen tijdens de Vinkeveense feestweek. Ook op deze woensdagmiddag de 13e juli, worden er weer 3 ronden, op zijn "Amsterdams", gespeeld. De entree is, net als ieder jaar, gratis. Aanmelden kunt u in de tent of vooraf bij Theo van der Meer 0297 263562.

VRIJDAG 16 JULI

60-PLUS-MIDDAG
In de feesttent zal op vrijdagmiddag ook dit jaar weer de 60-Plus-Middag worden georganiseerd. Sinds jaar en dag doen de Vinkeveense Carnavalsvrienden "de Steupels" er alles aan en daarbij zijn kosten noch moeite gespaard. Naast alle (playback)artiesten ook een optreden van Berry.
De middag begint om half 2 en inlichtingen over deze 60-Plus-Middag kunt u verkrijgen op telefoonnummer 0297 262053 of 0297 264625.

DEAN SAUNDERS
Dean Saunders, de winnaar van Popstars 2011, treedt deze vrijdagavond tesamen met het orkest Total Eclipse. Voldoende ingrediënten voor een succesvolle avond. Kaarten, à € 15,00, zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar in de voorkoop en aan de tent.

ZATERDAG 16 JULI

BINGO-MIDDAG
Deze zaterdamiddag weer bingo in de feesttent. De steupels zullen op hun bekende wijze de "balletjes" draaien, waardoor weer vele prijzen te winnen zullen zijn. De bingomiddag begint, net als voorgaande jaren, om half 2.

LENNY KEYLARD
Op zaterdagavond, 16 juli staat de feesttent in het teken van reggae met Lenny Keylard, de man die indruk maakte tijdens de finale van "The voice of Holland". Kaarten, à € 15,00, zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar in de voorkoop en aan de tent.

INFORMATIE FEESTWEEK 2011

ORGANISATIE:
Hans van Zwieten (Public Relations)................. 06 55 808 966
Jack Hoogenboom (Algemene zaken)................ 06 51 687 118

De organisatie, Stichting Vinkeveen Promotion, is niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van materiële en immateriële zaken.

PARKEERVERBOD
In overleg met de politie, geldt er een parkeerverbod (tijdens de feestweek) aan BEIDE zijden van het Demmerik, ter hoogte van het feestterrein. Indien u toch foutief parkeert zal de politie handelend optreden. Ditzelfde geldt voor de Herenweg (zuidoostzijde, tussen de Kerklaan en Demmerik) tijdens de Jaarmarkt op woensdag 13 juli van 06.00 - 22.00 uur.

GFT VUILOPHAAL TIJDENS DE JAARMARKT
I.v.m. de jaarmarkt op woensdag 13 juli, zal in de Heul en op de Herenweg tussen de Heulweg en Kerklaan geen GFT-container (groene Kliko) worden geleegd. Aanwoners van de boven-genoemde percelen kunnen de groene container die dag wel aanbieden op de volgende afzetplaatsen in de buurt; Demmerik 1,hoek Kerkelanden/Heulweg (bij de brug) of hoek Kerklaan/Herenweg. Daarnaast is het ook weer mogelijk het GFT-afval de week erna, woensdag 20 juli, wederom aan te bieden.

ALLE INFORMATIE OP DE INTERNET-SITE WWW.VINKEVEEN.NU
Anno 2011, zijn het internet, de digitale snelweg, e-mail, begrippen zijn waaraan je niet meer aan kunt ontkomen. Ook, ziet de Stichting Vinkeveen Promotion dat zij bijna niet meer zonder kan. Op deze site is allerhande informatie te vinden over Vinkeveen en haar activiteiten. Ook v.w.b. de laatste actuele informatie is hierop te vinden. Intussen is wel gebleken dat veel mensen (wereldwijd) Vinkeveen hebben weten te vinden via het internet.


PROGRAMMA FEESTWEEK VINKEVEEN 2011

WOENSDAG 13 juli:
10.00 - 21.00 uur Jaarmarkt op de Herenweg/de Heul/feestterrein
12.00 - 20.00 uur Kinderkermis op het terrein vóór de tent
13.30 - 17.00 uur Klaverjassen (in tent)

VRIJDAG 15 juli:
13.30 - 17.00 uur 60-plus middag (in de tent)
20.30 - 02.00 uur TOTAL ECLIPSE en DEAN SAUNDERS (Winnaar Popstars)

ZATERDAG 16 juli:
13.30 -17.00 uur Bingo (in de tent)
20.30 - 02.00 uur TOTAL ECLIPSE en LENNY KEYLARD (The Voice Of Holland)

******* WIJZIGINGEN IN HET PROGRAMMA VOORBEHOUDEN ***

Website WWW.VINKEVEEN.NU is informatie over het Vinkeveen van NU !

0297-online.nl is aanwezig om foto's te maken

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Vinkeveense Feestweek

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestweek Vinkeveen van 13 t/m 16 juli

Van woensdag 13 t/m zaterdag 16 juli vindt, inmiddels voor de 30e maal, de Vinkeveense Feestweek plaats. WOENSDAG 13 JULI JAARMARKTZo start de Feestweek, op woensdag 13 juli, traditioneel met de jaarmarkt. Ruim honderd kramen zullen dan weer opgesteld staan op de Herenweg, De Heul en natuurlijk het feestterrein … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: