Ook de scheidsrechters van KV Atlantis sluiten het seizoen zeer sterk af


Geplaatst op: 4 juli 2011

De afgelopen jaren is door Korfbal Vereniging Atlantis veel geïnvesteerd in het opleiden van scheidsrechters. De ervaren scheidsrechters van de vereniging begeleiden de beginnelingen tijdens hun opleiding, bij de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden door middel van evaluatie gesprekken. Hierdoor beschikt Korfbal Vereniging Atlantis op dit moment over een groep goede en sportieve scheidsrechters, waarvan enkele heren zelfs op landelijk nivo wedstrijden fluiten. De gediplomeerde scheidsrechters staan garant voor eerlijke thuiswedstrijden, waarbij na afloop met zekerheid vatstaat dat het juiste team heeft gewonnen.

Drie van onze scheidsrechters fluiten zgn. bondswedstrijden voor de KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbalverbond) op hoog niveau, verspreid over het hele land. Deze scheidsrechters zijn mede door hun goede prestaties in het afgelopen seizoen opnieuw gepromoveerd. De heer Cees van Uden is gepromoveerd naar de Landelijke Hoofdklasse A-jeugd en senioren 2e klasse. De heren Frank van der Meer en assistent Charles Keijman zijn gepromoveerd naar de Landelijke Hoofdklasse senioren. Dit is een bijzonder mooie prestatie waar Korfbal Vereniging Atlantis uiteraard zeer trots op is!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ook de scheidsrechters van KV Atlantis sluiten het seizoen zeer sterk af

De afgelopen jaren is door Korfbal Vereniging Atlantis veel geïnvesteerd in het opleiden van scheidsrechters. De ervaren scheidsrechters van de vereniging begeleiden de beginnelingen tijdens hun opleiding, bij de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden door middel van evaluatie gesprekken. Hierdoor beschikt Korfbal Vereniging Atlantis op dit moment over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: