Auto te water langs N201 Amstelhoek: bestuurder gewond

Auto te water langs N201 Amstelhoek: bestuurder gewond


Geplaatst op: 18 maart 2023

In Amstelhoek is zaterdagochtend een auto van de weg geraakt. De wagen belandde in het water.

Lees ook: Twee auto’s in brand in Amstelhoek

Het eenzijdige ongeluk gebeurde zaterdagochtend rond 07:40 uur op de N201 richting Uithoorn. In de bocht bij Amstelhoek verloor de automobilist door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. De wagen kwam in de berm terecht, schoot over de tegengestelde rijbaan en kwam in het water terecht.

Hulpdiensten rukten massaal uit. Brandweerduikers, ambulances en ook een traumaheli werd naar het ongeval gestuurd. Die laatste bleek al snel niet meer nodig. De automobilist was het het voertuig. Het slachtoffer raakte wel gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vanwege bergingswerkzaamheden is één rijbaan tot zeker 10:00 uur afgesloten. Verkeer wordt beurtelings om het ongeval gestuurd.

Laatst bewerkt op: 18 maart 2023 08:57

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto te water langs N201 Amstelhoek: bestuurder gewond

In Amstelhoek is zaterdagochtend een auto van de weg geraakt. De wagen belandde in het water. Lees ook: Twee auto’s in brand in Amstelhoek Het eenzijdige ongeluk gebeurde zaterdagochtend rond 07:40 uur op de N201 richting Uithoorn. In de bocht bij Amstelhoek verloor de automobilist door nog onbekende oorzaak de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: