001 - Escaperoom aglemeen
Terechte nederlaag zeer zwak CSW

Terechte nederlaag zeer zwak CSW


Geplaatst op: 19 maart 2023

CSW leed zaterdag zijn tweede nederlaag van het seizoen. De eerste nederlaag was thuis tegen EDO en ook zaterdag was EDO op eigen veld CSW opnieuw de baas.

Koploper CSW was nauwelijks in staat om het EDO maar enigszins lastig te maken. De ploeg speelde een hele gezapige eerste helft waarin het geen enkele kans wist te creëren. Het tempo lag veel te laag en er werd veel te weinig de diepte gezocht. EDO stelde daar ook niet zoveel tegenover maar de ploeg straalde wel uit dat het een resultaat wilde halen deze middag. Elke tweede bal werd gewonnen door EDO en het lamlendige CSW liet het stilletjes over zich heen komen. Edo loste wel tweemaal een schot op doel maar beide keren was doelman Rahim Gok klemvast. Vlak voor rust kreeg EDO een prima kans om de score te openen maar Gok bracht wederom redding en voorkwam zo een achterstand.

Na rust een iets feller CSW dat meer begon aan te dringen maar de ploeg speelde veel te voorspelbaar en er viel geen enkele verrassing in het spel van de ploeg uit Wilnis te ontdekken. Na een kwartier spelen eindelijk een goede aanval van CSW. Dennis Prange bediende op rechts de vrijstaande Mick v.d. Loo die de bal vervolgens hard en laag voorgaf op Matt Veerhuis die maar net een teenlengte tekort kwam om doeltreffend af te ronden. CSW begon wat meer te drukken en kreeg via v.d. Loo wat mogelijkheden maar prima verdedigingswerk van de kant van EDO voorkwam een voorsprong voor CSW. EDO kon aan de andere kant ook niet echt gevaar stichten en de wedstrijd leek dan ook af te gaan stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Totdat EDO in blessuretijd nog een hoekschop kreeg te nemen. De bal werd hoog voor het doel gebracht en na wat heen en weer getrap kwam de bal net buiten de zestienmeter voor de voeten van een speler van EDO die zich niet bedacht en met zijn schot doelman Gok geheel kansloos liet. Tijd om de schade te repareren was er niet meer en zodoende verloor CSW hele dure punten in de strijd om de titel en zal de ploeg zich terdege moeten realiseren dat het met dit vertoonde spel totaal geen aanspraak mag maken op de koppositie.


Laatst bewerkt op: 19 maart 2023 07:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Terechte nederlaag zeer zwak CSW

CSW leed zaterdag zijn tweede nederlaag van het seizoen. De eerste nederlaag was thuis tegen EDO en ook zaterdag was EDO op eigen veld CSW opnieuw de baas. Koploper CSW was nauwelijks in staat om het EDO maar enigszins lastig te maken. De ploeg speelde een hele gezapige eerste helft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: