Vinkefest 2023
Workshop voor vrijwilligers: omdenken

Workshop voor vrijwilligers: omdenken


Geplaatst op: 21 maart 2023

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Uithoorn voor Elkaar organiseert voor vrijwilligers in Uithoorn op woensdagavond 12 april van 19.00 tot 21.30 uur een workshop: omdenken. Omdenken leert je om vastgeroeste overtuigingen te omzeilen en creatiever na te denken om een probleem op te lossen. Meer informatie is te vinden op de website: www.steunpuntvrijwilligerswerkuithoorn.nl. Deelname is kosteloos. 

In deze workshop onderzoeken we de eigen denkpatronen, leren we inzicht krijgen in de manier waarop ons brein werkt en welke bezwaren ervoor zorgen dat we de feiten moeilijker kunnen zien.

Contact

Voor meer informatie kun je ook mailen of bellen naar: Sabine Ridderhof, coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk, telefoonnummer: 0297-230280 of email: s.ridderhof@stdb.nl


Laatst bewerkt op: 21 maart 2023 04:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop voor vrijwilligers: omdenken

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Uithoorn voor Elkaar organiseert voor vrijwilligers in Uithoorn op woensdagavond 12 april van 19.00 tot 21.30 uur een workshop: omdenken. Omdenken leert je om vastgeroeste overtuigingen te omzeilen en creatiever na te denken om een probleem op te lossen. Meer informatie is te vinden op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: