Workshop Energie Besparen in Buurthuis Hornmeer

Workshop Energie Besparen in Buurthuis Hornmeer


Geplaatst op: 21 maart 2023

Wilt u meer grip krijgen op uw energierekening? En leren hoe u met simpele tips kunt besparen op uw energiegebruik? Doe dan op maandagavond 27 maart (19.30 tot 21.00 uur) mee met de workshop Energie Besparen in Buurthuis Hornmeer.
Aan de hand van praktische voorbeelden en interactieve oefeningen wordt samen gezocht naar makkelijke manieren om energie te besparen. Door dagelijkse dingen in huis net even iets anders te doen of door kleine maatregelen te nemen zoals radiator ventilatoren. En wat heeft een douchewisser met energie besparen te maken? Aanmelden voor de workshop? Mail buurthuishornmeer@gmail.com. De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Aalsmeer en een energiedeskundige van bureau SME.

De workshop Energie Besparen is de laatste activiteit in het kader van het buurtproject Energiebesparing Hornmeer. Afgelopen maanden ging het Energieteam Hornmeer iedere zaterdag in Hornmeer op pad met hun elektrische busje of bakfiets. Daarnaast waren de energiecoaches iedere maandagavond en zaterdagmiddag in het Buurthuis aanwezig voor een inloopspreekuur. Op 18 maart was er een Energiebespaarbingo in het buurthuis. En op maandagavond 27 maart dus de praktische workshop Energie Besparen.

 


Laatst bewerkt op: 21 maart 2023 08:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop Energie Besparen in Buurthuis Hornmeer

Wilt u meer grip krijgen op uw energierekening? En leren hoe u met simpele tips kunt besparen op uw energiegebruik? Doe dan op maandagavond 27 maart (19.30 tot 21.00 uur) mee met de workshop Energie Besparen in Buurthuis Hornmeer.Aan de hand van praktische voorbeelden en interactieve oefeningen wordt samen gezocht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: